Důležitý je, na co se cítíš, po stránce tvých finančních možností, výrobních možností, znalostí strojního obrábění a časových možností.
Je tady spousta lidí, co se pustí do stavby modelu Tatra a buď to po chvíli vzdají a nebo postaví model jak se říká horkou jehlou. Sám jsem se do toho dal taky, podle plánů od Hanyse, díly jsem si nechal částečně udělat u Hynka, ostatní jsem si dodělával. Na začátku jsem si myslel, že s mým vybavením a znalostmi to nebude problém. Omyl, dělat Tatra podvozek je neskutečně náročný!! :-I Je to neustálá kompletace, spasovávání a zase rozborka když potřebuješ cokoliv na podvozku udělat. Některé díly děláš den a výsledek nejistý. Snad největší problém je tvorba odpružení, zatáčení, atd.
Už z těch, co tě tady do toho hrnou, ti nikdo neřekne, že třeba na řízení ti nestačí ani to nejsilnější mega servo, co se sériově vyrábí, atd. Ty použiješ jedno servo na nápravu a je to, ve srovnání s tatra podvozkem naprosto jednoduché a levné řešení.
Takže jeď si svoje, když uděláš maketovou kabinu, nástavbu, pohraješ si s detaily a disky, tak to bude tak parádní model a i bez roury. Držím ti palce. :OK: