Hmmm... Koukal jsem na něj v Rakousku, jezdil tam s tím každej 15tej a mě přišlo že to vidím poprvé :-D :-D :-D Asi jsou trochu jinde, ale jinak se mi fakt líbil. Vy skejlisti to moc neoceníte, ale je to bomba hrablo a krásně se to kutálí a vůbec se to nemusí chytat. Prostě do pohody a od nás s tím jezdil Růža (se stříďákem si myslím - podle stylu jízdy) a dost slušné...!!! To je jak stvořený na trial i ten můding....
Peto díky :OK: Já ještě váhal mezi novým scx10 a Vaterou dokud ji neuvidím.tak jsem čekal do soboty,a úplně me to neoslovilo,je to pěknýmasi to funguje,ale prostě to nebyla ta láska na první pohled,jestli mi rozumíš :-D A pak přišel tip na bazar a je to doma a je to de facto funglovka :OK: Navíc RTRko. SlashKO-tajný to není,ale asi to šířit nebudu,padli jsme si s chlapem do oka,navíc byl z města tady na Jihu,sednul jsem do auta,dojel tam,domluvili nějákou družbu,tak byc to nerad tady šířil.Ale vhledem k stavu a k tomu,že k tomu dal i baterky,tak by i 8tic bylo adekvátní,a on to inzeroval za 7tic jestli se nepletu.Prodejní je 8.8tic.Takže jsem pár tisíc ušetřil :OK: Martin-díky moc,přesně na to jsem to chtěl.A kastle vypadá jak z nějákýho americkýho vraku,je to pěkný.Asi tomu dám novej kabát+nějáký upgrade a na to ne-scale ježdění to bude super.
bouda se mi nelibi v lexanu na pomaly jezdeni tak nevidim rozdil :-D
bral bych udelat z toho FOFFku nebo jak tomu rikaj. stridak - a drobet sviznejsi. a poradny mud gumy, aspon iroky. Vis co, jak si borec stoupne pod kopec, nalozi tomu a hrabosime se nahoru :-) drobet jinym stylem nez se houpat s expedickou zkratka
JJ,to je mazel.Bila ma neco do sebe,i kdyz se moc nelibi.Proto ted zkousim Defika kratkyho udelat taky tak,bilej,cerny disky a ramy,cerveny sekly a drobnosti,alu doplnky. Snad se povede,uvidime. Jinak dnesek byl pekne akcni,Wolfik mel malem kremaci, :-D Tome manzelka vzkazuje,ze se mas priject podivat znovu :-D
Tak posli manzelky strucnej zivotopis a fotku a nejak tu vymenu domluvime :-D :-D :-D Mas aspoj tip na projekt,i kdyz ty Rubici to je jeste vets mor nez Defendery.Ale tenhle je peknej,taky ta cena.