Tomhabmw
Píšu strašně moc!

Re: Range Rover Classic

Obrázek

To byl můj krasavec...
2 x CC Pajero ala Mrak...
CC ...Lada Niva
Liaz Dakar 85 1:10
TRX4 Defender..
MTS...
Mira
Veterán fóra

... a krasavec je to proto, ze ma PORADNY KOLA! !! Nou shit, hosi. uz jsem narezal axial disky (je to houzevnatej plast jako blazen, sahnes na to smirglem a hned je to chlupaty... blbe se s tim dela..), az budu mit zas za chvili chut tak se do nich pustim tmelem a snad bude vysledek aspon takovej, jako pokusny disk.

a treba se do budoucna podari vyrobit kovovy bedloky ;-)

zadny diskotrysko disky, ja nemam lend rouvra, ale RANGE ROVERA!! :-)

edit
mimochodem jak vidim na boku haupny ten gumovej uchyt, tak stejnej mam na tricetiletym jugoslavskym malotraktoru. ze by rvhp? :-D
Tomhabmw
Píšu strašně moc!

:-D Joo,auto bylo do terénu...tak na něm najdeš co dům dal... :-D .Gumový úchyt byl někde ze šuplíku...
P.S- Přídavná světla - Zetor.. :oops:
2 x CC Pajero ala Mrak...
CC ...Lada Niva
Liaz Dakar 85 1:10
TRX4 Defender..
MTS...
SlashKO
Přispěvatel

Miro máš někde ten 3D rozkres těch beadlocku?
Až budu mít chvilku, zkusil bych ti to vyfreznout z nějakejch zbytku PURu, co tady mám a používáme to na formy. Aspon treba jeden, na vyzkousení.
JohnnyBOSS
Přispěvatel
Kontaktovat uživatele: WWW

sice do terénu, ale pěkný, vůbec by mi nevadilo to mít v garáži :mrgreen: (teda v pergole, garáž nemám) :-D
AXIAL SCX10 Defender D90 KAREL
AXIAL SCX10 Mercedes Benz 3553 TRUCK TRIAL BOBINA 2.1
poschlmartin
Píšu hodně

Mira
Veterán fóra

aaale martine dyt sou to 2.2 a nejaky divoky... to tak na rubicona. a toho daaavno nemam pac je nudnej :-D ted to maj vsichni, americkej mor

... kdepak, rozhodnuto. Rozstip to Fanda, vezl jsem mu nejakej plastovej naraznik z nejaky detsky hracky, on ze si to da na auto, a vzal jsem s sebou to kolo s gumou, resime ty disko disky za trojku a on to tak otacel v ruce a rika "ale sou fakt pekny..." no rek to tak bezelstne, bejt holka tak zvlhnu. protoze nejsem tak sem si jen krupnul a ... este jsem se teda na tmel nedostal, du to valit na zenu ze bych si vrznul tak kdyz to nevyjde tak si k tomu vecer este sednu, kdyz to vyjde tak zitra je taky den :-D
poschlmartin
Píšu hodně

Mira píše:aaale martine dyt sou to 2.2 a nejaky divoky...

Jsou hezký, takový měšťácký, typicky budějčácký :-D :-D :-D
Jsem si musel rejpnout, když na offa děláš drahunu s tím co je. A co bys nechtěl, na scale auto 2.2 akorát
https://www.flickr.com/photos/kenjonbro/6953120398/
https://www.pinterest.com/pin/327144360405052717/
Mira
Veterán fóra

dlouho jsem žádný vyráběcí fotky nedával (protože jsem dlouho nic nedělal :-D ), tak tady jen zatim nějaký patláma patláma

... axial disky všichni znáte...

Obrázek

Obrázek

..nejsou moc povedený :-D je jim třeba pomoct pilkou a nějakým tmelem...

Obrázek

jen tak nahrubo napoprvý a de se honit tvar. když kouknete na obrázek nahoře na kolegovo bejvalku, zjistíte, že má poněkud jiný tvary a zvlášť na bocích neni tak kulatá a tlustá, ale pěkně střižená. Měl bych jí pořádně brousit, aby se udělala taky takhle. Ten disk myslim že ano.

ovšem nevydržel jsem to a namaloval jsem správně límec a dal chromovej hyperlesk místo stříbřenky na písmenka na hroby co tam byla předtim. Až na nějakým denním světle to bude vidět, že to imituje leštěnej hliník celkem schopně..

Obrázek
mesany
Častý přispěvatel

Jako dobře s tím bojuješ!! :OK:
Ti to tady sleduju, abych věděl co a jak. Jen škoda, že se ty gumy budou muset nalepit.. beadlock by byl leepší. Jsem si říkal, že koupit i jetý plechový beadlocky, vypilovat jak tady ty plasťáky a udělat šméčkokryty. Jen ta investice do disků je strašná, na to že je pak popiluješ :ILL:
LR Defender 110 USW - CC01
LR Defender 110 HCPU - CC01
LR Defender 90 pick-up - CC01- ten je dcery
Wrangfender na Axialu- ten je syna
užofka Samurai made by Balů - JAPANES RUM trial tým
v sezóně 2016 celkové 3. místo!!!
Mira
Veterán fóra

.... Honzik kresli bedlok, az ho nakresli (ten typ co se sklada predek, ten stredovej prstenec a zadek) tak uvidime, zda se to nekde podari vyrobit. jestli ano, urcite nebudu chtit jen 4 kola, ale cely hejno. dockej casu jako Husak vlasu. zatim si je takhle vysmrdlam glaspapirem.

mimochodem, pouzivam nejakej automobilovej tmel na plasty co se menuje "plasttmel" :-D , mam to po celym aute, a kdyz to vytvrdne, temer to nejde ani opracovat zlamovakem, jak je to tvrdy. brousit brousit. libi se mi ta barva s tim chromovym rafkem, proto je delam a necekam na bedlok ;-)
Mira
Veterán fóra

...dotmelit, opracovat, pobrousit, dotmelit, zabrousit, opracovat, dotmelit, zabrousit, .....

Obrázek

píšu to víckrát, než jsem to dělal :-D zatim je to 2x tmelené a jen tak pořád eště nahruho. Je to takzvaně "bajvoč", rozuměj od oka. Takže se blbě ladí, aby ten trojúhelník byl rovnostrannej, spíš je to obecný trojúhelník :BYE:

Obrázek

ještě je třeba se do toho opřít, uvidíme, kam se dostanu večer, to si k tomu zas sednu...

Obrázek
poschlmartin
Píšu hodně

PECKA!!! Už dlouho tady nikdo nestavěl lítací talíře... :-D :-D :-D
PitaW
Píšu strašně moc!

Míro to jsi vyřešil opravdu luxusně. Když tak na to koukám, tak to dá hodně práce.Máš to fakt hezký :OK:
AXIAL SCX10:HPI GTI550, DSYS MDD90A,Spektrum DX3C,Tlumiče 100mm,Hitec HS-7954SH,Interco IROK,2x naviják,4950g
http://pitaw.rajce.idnes.cz/SCX10_Honcho-Jak_sel_cas/#
http://www.youtube.com/watch?v=DdOn6PrH ... lIKSWrnKoq
Mira
Veterán fóra

dik Pitaku :-)

jj, ted jsem si po dvou hodkach chytani toho bombírunku šmirglem vzpomnel, ze mam nahore dite :-D tak ho musim jit ulozit, radsi i nakrmit, pani mam chuderu v praci...

zbyva mozna jen posledni liznuti kitem, ze by neska byla i barva? :-P

.. martine sam jsi litaci talir :-D

Zpět na „SCX10“