Pavlovi velka vdaka za pokracovanie vyvoja ! Bez neho to nebolo ono, ako sme boli svedkami par dni dozadu. Uz sa tesim na oficialnu verziu editora. Ta hra ma neskutocny potencial, ktory bude mapeditorom iba podciarknuty. V hlave mam zopar sialenych napadov, co by sa dalo urobit. No prerabat mapu po kazdom update sa mi naozaj nechce. Vcera som zabil minimalne 5 hodin, kym som prisiel na to, co mi mapu zhadzuje do desktopu. Boli to objekty typu CLIFF a referencie na lumberstations. V tych pilach je nieco nestandardne (zatial som nepatral, co), hra to neskusne a nasleduje CTD. Takze pily si vyrabam sam, skoda tych utesov, mapa s nimi vyzerala lepsie. Uz len potunit detaily a moze von.
Skvela praca. Mozno by bolo dobre este posunut tu drevarsku nadstavbu o 20cm vyssie - zadne kolesa pri maximalnom prepruzeni cez nu prechadzaju, co je dost neesteticke. Textury su naozaj super, ovela lepsie, ako tie moje :FINE:
zidon155 Určitě by to bylo super kdybys Patrola předělal :-) A vydal bys tu mapu blackwater co je na videu ? je funkční na poslední update ta co je na stažení nejde dík :wink:
AMD Ryzen 9 5900X / TUF GAMING X570-PLUS / RAM 64 GB / MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 3X PLUS 10G OC / Lian Li PC-O11 Dynamic Razer Edition / Corsair TX850M / ASUS ROG Strix XG32VC