Pak jsem narazil na tuhle kastli,první reakce-to je hrůza!Na Youtube jich taky nebylo závratně moc.Hranatý tvary se mi líbí,pro němce mám slabost(myšleno německá auta,ne Němce :-D )Ale pak jsem se k tomu nějak vracel,koukal vymýšlel,přemýšlel a bylo mi zcela jasný,že tohle je bouda která se prostě musí líbit,nebo to musíte s úšklebkem přejít.Není nad osobní zkušenost-objednáno-dorazila :OK:
Nebudu chválit krabici :-D ,i když byla pěkná to jo :-D .Kastle je opravdu o něco silnější než konkurenti,údajně o 50% tlustší polykarbonát než u konkurence.Spodek podstříklý,nalepené paraboly,prostě za mne ANO.
Ten plastový"rám"šel do koše hned,následovalo napasování na rám-na hulváta díry skrz-jak jsem zminoval,není to žádný super-mega scale projekt.Díry jsou sice naznačené ale ty v korbě prostě nevychází na rozvor 31.3 :-( Takže musíte vyměřit sami.Taky vana korby mohla být vystříknutá tím pěkným černým hrubým čím je podstříklá kastle,to je tak jediný co vytknout.Fota budu průběžně přidávat.
BTW-spousta z vás se asi zhrozí barvy,ale stříbrná je hrůza,šedá nemá paraboly,černou jsm nechtěl,tak zbyla jen bílá.A vůbec to celý bude takový bílo-černý,černo bílý tak snad to nebude tak hrozný.