Jak už jsem uvedl, tak dnešní první zkušební jízda ve sněhu dopadla na výbornou.
Jako první bych uvedl, že auto jelo bez sebemenšího problému kopec nekopec, sníh nesníh a i ve velkém záběru bylo s převodovkou a pohonem vše ok :OK:
Spojka funguje také bezchybně, byla možnost vyproštění jiného zapadlého auta na laně, a to spojka trochu klouzala ale tomu se nedivím, protože jednak to bylo ve velkém kopci a také když jsem se pokoušel auto vytáhnout rukou, ať jsem se snažil sebevíc, nešlo to :roll: - bylo to zapadlé v těžkém mokrém sněhu. :NO: Vše ukáže čas,jak to bude či nebude fungovat, každopádně z místa to hrabalo dobře, takže volná spojka nebyla a když klouzala, tak to bylo v extrémním zatížení
Co se týče rychlosti, tak jsme byli mile překvapeni. V porovnání s mým Defem90 to bylo ještě rychlejší ale i přesto to mělo síly na rozdávání.
Nejvíc se nám líbí ten způsob jízdy, kdy zatáčí přední 2 nápravy a auto se krásně sune- a navíc ve sněhu. Je to úplně něco jiného něž 4x4 a člověk má pocit, že řídí hodně velký model 8) S průjezdností to shrnu takhle: pokud to mělo do čeho se zapřít a nebyl na cestě led, tak to jelo jak tank :lol:
To je prostě něco co stojí za to úsilí a námahu :FINE:
Zjistily se i nějaké zápory a to, že bude třeba BEC, protože regl skoro svítil :-D tím jak se hřál, no víc napoví foto. Tak tady to je:
Start:

Po 100 metrech

Nějaký ten výjezd:

Zde je vidět jaké teplo produkuje motorek s réglem :-D

A tady můj defík :lol:

No a za chvíli sem hodím nějaké video