Už je tady to co jsem psal na začátku. Hlavně, že jsem byl linčovanej. Podle fotek bylo na první pohled vidět, že to nedopadne. A když jsem v dobrý víře ušetření času a peněz autora varoval, místní tleskalové se do mě pustili :-I Otázka: Ta lexanka je tvoje? Pokud ano, kup pod ní SCX10 podvozek. Pokud ne, kup SCX10 i s kastlí. Pak si udělej interiér. Třeba z PSH, nebo dřeva, to už je jedno. A jek jsi psal, že nemáš peníze navíc. V tom případě kup ABC a slepuj si. Protože bez investic nerozjedeš nic. To ti říkám na rovinu. CC-01 jsem dostal podvozek i kastli. Sice nepojízdný, ale základ to byl. Odhadem jsem do auta nainvestoval 10000kč a Rubiconu cca 16000kč Nikde si to nepíšu, ale tak nějak to bude. Prostě bez financí to nejde.
Tak rpjsem rad ze ste me upozornily na vznikle chyby a mozu to zkusit znovu z toho psh treba z 2mm a kde to koupit nekde v okoli kolina nebo jak se jmenuje presne ten material pod obhodnim nazvem a cca cenu za plotnu. Ale k tomu chassis chci presne to same co ma headquke budu ho stavet z duralu mam za dobrou cenu ruzne profily.a kastla je moje tu jsem si koupil puvodne na emaxxa alje mala tak jsem se rozhodnul posave expedici. Me na headquke chassis libi jak se fo chova ptal sem se na vybaveni a nikdo jese neporadil at mam aspon predstavu ja bych videl 600 a prevodovku kovovou treba od hpi a dal kola tak 100 mm prumeru ale rad komplety za rozumno cenu. Dale servo nevim ale tak kolem 20 kg tahu a baterku mam harcase 5800 mAh 35C. A cim lepit to psh je neco ve vetsim mnozstvi?
Tak sem se dival na ten odkaaz tech tabulek z psh a tam maji jen male rozmery ja uz bych si radsi vzal celou platnu to se doma shodne pokazde nevite kde koupit plotnu?
Jsem z Kolina, ale nemam problem si dojet do blizkeho okoli. Rad bych si to objednal klidne plotnu, ale nevim jaka to je firma, muzu mi napsat blizsi info napr.web. diky ;-)
Super mockrat dekuji za ten odkaz na rempo obednam plotnu 2mm a zacnu znovu akorat prvni udelam chassis ale nemam jeste napravy a nevim jaky pouzit pod ciro dal bych potreboval vedet jak velke kardany pouzivate jakou pouzit prevodovku na 600 a rozvodovku pruzeni tam chci jen listove prziny nevite kde bych koupil ocelovy plech zakaleny na ty listove pruziny?
Napada me, nejaky (ne hypermoderni) hodinarstvi. A zeptat se na tu svinutou pruzinu ze staryho natahovaciho budiku. Z nakyho vetsiho by snad mohly bejt listovy pera. Jo, a pokud je tam chces kvuli scale efektu, tak XJ ma listy jen na zadku. Predek je na vinutejch pruzinach, klasickej 5-link.