bosko1984 píše:no107064 super :FINE: nějaké obrázky budou dík :wink: :-) Jaké prostředí bude atd
zidon155 píše:Hele mapy jdou i na ORIGO VERZI :idea: :BYE:
Akorat to ve STEAMU musite prepnout na "LEGACY" verzi - tot vse ;-)
maztekk píše:Pánové kde v xmlku zvýším výkon motoru?
korvetak píše:maztekk píše:Pánové kde v xmlku zvýším výkon motoru?
<Gear
Torque="170000"
AngVelMin="-0.6"
AngVelOpt="3"
AngVelMax="8.0"
AutoNextLinVel="3.0"
MaxDeltaAngVel="0.008"
/>
Torgue ="17000" tady zvýšíš krouťák tím i sílu motoru když překopíruješ celé a dáš o něco vyšší AngVelMax tak budeš mít další rychlost, pokud jezdíš na volant s řadičkou doporučuji, na klávesnici ale budeš mít problém moc silné auto uřídit - já mám vše s pětkou ale musíš ještě upravit rozjezdové otáčky AngVelMin od trojky + hodnoty jinak nemá cenu auto co jede všechno na pětku. A u vyšších rychlostí i podstatně nižší krouťák aby jsi měl trochu reálný pocit z jízdy. V normáním autě není taky pětka tak silná jako jednička. Touto cestou si můžeš i naordinovat 1+ pokud si hodnoty HighGear okopíruješ za ostatní rychlosti a na ředičce nastavíš kam chceš. MaxDeltaAngVel řeší ještě rychlost přeřazení, čím vyšší tím delší ale 0,05 max když budeš moc rychle pouštět spojku tak to dá převodovce poškození.
bosko1984 píše:petajsb Zkus moje nastavení http://ulozto.cz/xX5AYQkh/uaz-xml Jen to křížení pokud se nepletu tak nějaké úpravy se dělají přímo na modelu náprav třeba 3ds Max v xml se mi to vyřešit nepovedlo :-( Když to přizvednu víc aby bylo víc prostoru na křížení tak auto je tuhý že skáče jak koza :-p