no dobrá talibratra :FINE: dneska jsem udělal tuning řízení na manovi a vyměnil jsem motor a jsou to změny k lepšímu akorát mám problém se servem který zatáčí na jednu stranu víc ať to ladím jak chci nic nepomáhá takže čekám rady zkušenějších :-p :-p
Naposledy upravil(a) wolff dne 03.02.2015 20:22, celkem upraveno 1 x.
Oni tam maj asi napsano tatra nezna talibratra, nakonci to tam nekdo pise... Nejvetsi prdel je, ze tomu uriznou kabinu, aby se jim to veslo do cesny nebo cim to vozej :-D aby pak na miste zjistili, ze si musi pucit kus plechu pac... Nemaj kabinu.... :-D Ale tatra pekna... Takovy husty ofroud vozitko..
Ty vole Míro, přečti si článek pořádne, uřízly kabinu kvuly letecké doprave to ano . Na místě přidaly pláty, před a do stran kabiny, aby zvíšily balistickou ochranu. žádné dodělávání kabiny se nekonalo. Hlavně ty tatry vozily po afgoši i nadále letecky.
Ja sem si to poradne precet, vsiml jsem si ze nedodelavali kabinu, jen jsem ty legraci trochu pomohl. Zase z toho nebud tak hotovej vojaku. Je to pokhaki tatra s flexou ufiklou boudou a navarenejma lafetama. Neni to zrovna technologickej zazrak, spis jednoduchy ucelny vozitko.
Heh no co kdyz nema servisni konektor tak nema. Maximalne za cas podvybijes jeden clanek a prestane fungovat, zbytku elektra bys snad nemel nic udelat ne...
Bifi se jenom rozcilil, tak oznacil shodou podmetu s prisudkem nase vojaky v afghanistanu za holky, no, to bylo jiste v zapalu. Ostatni slova kde jsou iy mu odpustime protoze ho mame radi :-)
Wolffe, pošli fotku baterky, je divné, že by neměla servisní konektor. Nemá třeba někde dutinku menšího průměru, kam by šel strčit prostřední vodič servisního konektoru?
to servo, zkus na vysílačce jit na polozku trim a pak dlouze stisknout enter. tim se dostanes do menu kde se daji nastavovat tzv subtrimy, tak kdyz to u kanalu 1 nastavis na 0, tak by servo melo chodit na obe strany stejne. Pokud porad ne, tak jdi v menu na polozku D/R, klikni (krátce) a zkontroluj, ze je u kanalu 1 na 100% (az to budes nastavovat, tak zakrut volantem na obe strany, myslim, ze je tam nastaveni na kazdou stranu zvlast). Pokud to ani pak nepujde, tak jdi do polozky EPA a tam u kanalu 1 zkontroluj, ze jsou nastavene stejna procenta na obe strany (strany prepinas zase otacenim volantu). A nebo dej vedet jak jsi v cb a nekdy se zastavim a nastavim ti to :-D
tak je to doma :tleskam: :OK: :FINE: :YOP: :HOPS: :hura: Rubíku jestli tam čekají nějáká úskalí při skládání,nebo je třeba na něco dát extra pozor,tak písni prosím.Díky