jenže když jsem pak otevřel xml soubor tak hele ...

no107064 píše:Zdravím, nevíte co s tím, prvně jsem myslel, že je to změna ve Spintires po poslední aktualizaci. Podívejte se na písmo u paliva zničení atd
jenže když jsem pak otevřel xml soubor tak hele ...
Pátrač píše:Tak už taky pařím.. Jen teda zatím jsem nedojel vůbec nic.. Auto se boří i na obyčejný hlíně jak kdyby jelo furt v 1/2metru bahna, Tzn defakto furt 1 uzavřený dif a komplet hnaný. Když jsem dojel pro dřevo tak mi došlo palivo. buď to je nějaký strašně těžký a nebo něco dělám špatně.. Nepočítám že bych dal cokoliv hned ale jezdím jenom já v tekutých srač..ch a nebo mám něco blbě nastaveno... Malej hrál chvíli a pak ho to moc nebavilo. Zatím nesplněn ani jeden jediný úkol. v Návodu nic tak nevím co přesně úplně dělat.
jirne píše:Tak ten "Canyon" je makačka, těžší mapy ani nemá cenu dělat. Jezdil jsem to neuvěřitelných 20hod. a to na ten lehčí level a z nějakými vlastními podfuky, např. dvojnásobná nádrž a větší rejd řízení u Maze. Těch úkolů je tam fakt moc, asi v multiplayeru by to šlo líp. :hura:
Pátrač píše:Tak už taky pařím.. Jen teda zatím jsem nedojel vůbec nic.. Auto se boří i na obyčejný hlíně jak kdyby jelo furt v 1/2metru bahna, Tzn defakto furt 1 uzavřený dif a komplet hnaný. Když jsem dojel pro dřevo tak mi došlo palivo. buď to je nějaký strašně těžký a nebo něco dělám špatně.. Nepočítám že bych dal cokoliv hned ale jezdím jenom já v tekutých srač..ch a nebo mám něco blbě nastaveno... Malej hrál chvíli a pak ho to moc nebavilo. Zatím nesplněn ani jeden jediný úkol. v Návodu nic tak nevím co přesně úplně dělat.
maztekk píše:No.... mapa caňon už je předělaná na nejnovější verzi, nebo se na ní pořád pracuje?
Bulwa píše:Pátrač píše:Tak už taky pařím.. Jen teda zatím jsem nedojel vůbec nic.. Auto se boří i na obyčejný hlíně jak kdyby jelo furt v 1/2metru bahna, Tzn defakto furt 1 uzavřený dif a komplet hnaný. Když jsem dojel pro dřevo tak mi došlo palivo. buď to je nějaký strašně těžký a nebo něco dělám špatně.. Nepočítám že bych dal cokoliv hned ale jezdím jenom já v tekutých srač..ch a nebo mám něco blbě nastaveno... Malej hrál chvíli a pak ho to moc nebavilo. Zatím nesplněn ani jeden jediný úkol. v Návodu nic tak nevím co přesně úplně dělat.
Stáhni si jiné mapy, např. od místních autorů no107064- Abandoned Mines,Canyon a V12- Dakar, tam není jenom jízda bahnem a baví to o hodně víc ,než origo mapy.
http://spintires.nl/category/maps/