Ved práve o to ide že nemám predstavu o aký rozsah akcie sa jedná hlavne problem je koľko osôb sa zúčastní a riešenie ubytovanie ,socialnych vecí ,stravy...
Všetko to vzniklo z ponuky od Napalma ktoru som dostal cez ss spravu na naše SK forum včera večer.
Zatiaľ píšem s Čižom ohľadom získania dakych info o takýchto akciách
Samozrejme že úvaha bola zorganizovať niečo take nie na dráhe v BB / aj keď pozemok je to dost velky -červene jestvujúci trial a modra zvyšný moj pozemok / ale urobiť to v miestach kde je možne ubytovanie a pekná vhodná na takéto stretnutie príroda..v merku je viac lokalít ma strednom Slovensku v okolí BB ...
ale ... klasika slovo "ale"..
trial v BB staviam drahu a organizujem s 99 % sám pre radosť z akcie a stretnutia na myslím dobrej akcii / uvidíme ako to dopadneme v sobotu /
..na spolupracu na CESTE sa mi zatial ozvalo zo 10 chalanov že by do toho śli.. ale ten termín je dosť - hlavne pre mňa otázny , kedže leto uź mám naplanovane na travenie mimo Slovenska ...myslím že zatial k tejto téme dám trocha oddych a uvídíme po víkende čo preberieme po triale BB s chalanmi .
Podla psolednych info z včera večera údajne pridu do BB aj 3 chalani -mensia vyprava z madarska a rakuska