maztekk :
GES a sucho. Hmm, to je pravda. Keby ale bolo vsade blato, bolo by to velmi narocne na palivo a tomu som sa chcel vyhnut. Mimochodom, blata je tam dost - staci prejst 2x cez to jazero a treti pokus dopadne neslavne - zakopes sa. Aj s 8x8. Ludia tu maju ponahadzovane rozne auta, nemozem tu mapu urobit tak, ze sa bude dat prejst s iba jednou karou a ostatne utopis v bordeli. Ale Tvoje namietky beriem, Railroad Builder (pre 16.1.15 -
http://ulozto.sk/xUC1RSuP/rrb-rar) uz bahno ma, hlavne ked si chces skratit cestu. Snazim sa svoje mapy riesit tak, ze kratsia cesta je podstatne narocnejsia - zabahnena, viac prekazok, strmsie stupania, trialove useky atd., dlhsia trasa zasa vedie po lepsich cestach. Tento princip som naplno pouzil u RRB, bude pouzity aj na pripravovanej mape The Bridge (nie cez Kwai :mrgreen: ).
Ta je uz vpodstate hotova, treba ju este doladit a prerobit zopar usekov ciest, kde vdaka neexistencii rozumnejsieho riesenia kamery dochadza az k znemozneniu jazdy vplyvom choreho natocenia pohladu a to az tak, ze zmizne aj auto. Tento problem som mal aj s GES, tam sa mi to podarilo vyriesit vdaka hintu no107064. No ked s autom v trialovom useku vleziem pod most a kamera sa natoci tak, ze vidim iba most, ktory prekryva vsetko ostatne, tak je to na porazenie. Hlavne, ked nestaci ani prepnutie pohladu. Som velmi zvedavy, ako bude fungovat Hood Cam v novej verzii. Bohuzial nemam to kde vyskusat, kedze Custom mapu tam nespustim a v origo mapach taketo miesta nie su. Jednu takuto trialovu cestu som musel odstranit, po nej to naslepo proste neslo. Ked sa problem s kamerou vyriesi, uprava bude velmi jednoducha - prida sa par bodov cesty a hotovo.
Podstata mapy Most je s Uazom najst postupne 2 auta, s ktorymi odomknes garaz a vozis drevo zo zeleznicnej stanice na jednotlive staveniska velkeho dialnicneho mosta. Jedno auto pouzijes ako drevarske, druhe ponuka moznost opravarenskeho, resp. palivovej cisterny, kedze pumpa je iba jedna. A kto chce, moze najst aj stvrte auto. Skoda, ze sa mi nepodarilo na 100% zrealizovat povodny zamer - za T813 zapriahnut vlek s pasovym bagrom, ten odviezt do garaze a tym ju odomknut. Bager je privysoky a cesty su prilis narocne...
max :
Software sa kradnut nema. S tym ako programator naplno suhlasim (preto mam 2 kopie ST na obcasne sietove jazdenie s detmi, starsieho to uz tiez nebavi po stale tych istych mapach). Ale priznajme si pravdu - bez toho uniknuteho editora by bola ta hra uz minimalne stvrt roka v klinickej smrti. Slubov od OOVEE bola uz hromada :sad: