Fanda 9
Píšu hodně

Re: FreeKec

Přesně tak :-D A kdyby bylo po Wolffovo tak je to jak Šmoula moudrý :-D Škoda tý reklamy,že tam nebude něco českýho.
A k ježdění-vypadá to 50:50 že tentokrát vynechám-technologická přestávka,a nejspíš ani nebudu poblíž ČB,ještě uvidíme jak to má drahá,ta větší polovička vymyslí.
BTW-nemáte někdo zkušenost,nemůžete doporučit nějaký na obsluhu a pochopení jednoduchý program na zpracování videií???Díky
PitaW
Píšu strašně moc!
Kontaktovat uživatele: WWW

Fando tohle je vcelku hodně jednoduché. Já na tom stříhám furt. http://windows.microsoft.com/cs-cz/windows7/products/features/movie-maker
AXIAL SCX10:HPI GTI550, DSYS MDD90A,Spektrum DX3C,Tlumiče 100mm,Hitec HS-7954SH,Interco IROK,2x naviják,4950g
http://pitaw.rajce.idnes.cz/SCX10_Honcho-Jak_sel_cas/#
http://www.youtube.com/watch?v=DdOn6PrH ... lIKSWrnKoq
Mira
Veterán fóra

Ve vsech vlaknech, kde mam prispevky, je to mrtvy. Snad ne prave proto, ze je tam mam :-D. ... Tak napisu sem. Vubec nemam na auto cas. I kdyz uz jsem vyrobil masku, paraboly (ktery jsem pokazil ale seru na ne) nooo a taky jsem to nevydrzel a sesadil stroj a prohnal jej po zahrade. A vazne to vsechno funguje super, ale napriklad kvuli Honzikove predstave dlouheho kabelu (honziku ty se z toho este drobet poseres :-D ) se to velmi spatne zapina a dava bouda na podvozek. Este jsem nezkrotil vsechnu prekazejici kabelaz. Ale jede to. ... Coz odhalilo zasadni nedostatky podvozku. Polomer zataceni je pul zahrady, predni naprava potrebuje loziska, vsechny ty Ccka Bcka Dcka maji vule jako krava takze je to rozsedly jako zadni naprava u stodvacy. Uvidime co s tim, naperu tam tlustsi sroubky at se to utahne a prubnu to necim vypodlozit. Kdyz to tak pojede dalsi rok tak budu spokojenej. Jak tady ten vymackanej predek resite vy??

Btw Fando bude to preci moravska pobocka, psal bifi... Moravska ropna pole jsou preci jak pulka texasu,kdyby to nebyla filialka bratri juingu tak nemaj prachy na produkci toho bezva serialu.

Este to s napisem dopadlo dobre,mohlo tam bejt napsano Ordinace v ruzove zahrade Ulice Oil :-D. ;-)
poschlmartin
Píšu hodně

jak na vykloktanej predek, asi to pujdu vyzjistit. Jedna predni naprava si o to rika. Asi kdybych se po vecerech nudil. Ale ted jsem v tydnu pripoustel kozu, minulej tyden postupne vsechny kraliky, ted o vikendu by mela jit druha koza, do toho ta priroda, obcas slunicko. Ted uz i snih slezl (ten za barakem nepocitam) vsude takova inspirace, kde vzit volny vecer??? Na repas napravy... Ale jinak dobry, auto na letosni sezonu je co se podvozku a funkcnosti tyce hotove! Abych se te Miro trochu dotknul, otocim se ve futrech (90ky dvere). Nekecam!
Mira
Veterán fóra

A to mas zavreny oba dify, jo... Nuuu to je cvd a slikorizeni. Ja cekam na slikokardanove poloosy a rizeni ponecham stavajici, jen si pohraju s tvarem a uchycenim spojovaci tyce. Stavajici dogbouny a rovna spojovacka rizeni = polomer otaceni regulerne tak 4 metry. Ty Acka tomu samosebou taky pridavaji na neschopnosti zatacet.

Hele a to ty dve kozy a vsechny kraliky pripoustis sam?? Se nedivim ze auto ceka, to bych kazdej den spal jak miminko :-D jestli mas dvacet kraliku dve kozy .. To se mas co otacet
Fanda 9
Píšu hodně

CVDcka rizeni nic moc nepridaji,spis nic nez moc :-(
poschlmartin
Píšu hodně

Jak říká Fanda: CVD ti jen umožní jít s řízení o něco dál, ale to musíš to řízení za tu hranici dostat :OK:

Matěj se otočí s autem na 1,48 metru a to má origo plastové Axialácké řízení a dogbouny (rozvor náprav 330mm), ale to už poloosy křupaj a kola cukaj...

Já abych prasácky nedrhnul o linky tak na metru a to mám rozvor jen 250mm, slickřízení, CVD, troufnu si říct vychytaný systém a jen o půl metru zlepšení - za ty prachy, práci a čas???!!!
Obrázek
Obrázek

Ale ta průchodnost terénem!!!

Sleduj a mrkej: nad krabičkou je ještě špetka místa!
Obrázek

Teď je třeba trochu se pověnovat designu, nějakou boudu na to, světla a tak dále a tak dále...

Jo a o kozy se starám sám, výš kolik stojí takovej plemenej kozel??? Za to si pořídíš novýho Ascendra v kitu... To radši spim jak nemluvně :-D :-D :-D
bowl
Přispěvatel

pánové,

neválí se někomu z vás doma jeden držák zadních linků navíc?

Obrázek

koupil bych za rozumný peníz :-)
kali99
Přispěvatel

Fanda 9
Píšu hodně

poradte s barvou,a nechci návrhy typu kadeřnictví Táňa :-D Už jsem domazlil vozík-Chasera,ještě jeden držák a může na expe,ale nevím jak s barvou,je to v bílém základu,takže to vypadá jak tovární(viz foto).Ale když zagooglíte tak najdete i soupravičky kdy je kára stejná jako auto,jak barva disků,tak barva boudy,což pak vylučuje možnost zapojit to zas za něco jiného :-p
PoschlMartin-můžeš prosím poslat foto uchycení zadních tlumičů dole.Já prostě nevím jak to tam natočit aby šel pak uchytit do tvaru písmene Y,tedy nahoře se cházejí mezi věžema držáků tlumičů,ale dole je asi třeba vyrobit nějáký mezikus,jinak to nebude fungovat :-(
Obrázek
bowl
Přispěvatel

Fando,

máš 2 varianty:
1) dáš stejnou barvu jak na auto, tak i na vozejk => budeš mít alespoň jednu soupravu, která bude sladěná a když dáš vozejk za jiný auto, budeš mít prostě jinou barvu auta a jinou vozejku
2) budeš mít jinou barvu auta i vozejku už na tomhle projektu => nemáš ani jednu "soupravu" která ladí a jsi tam, kde jsi byl :-(

Takže za mně jednoznačně 1. varianta - stejnou barvu na obojí! :YOP:
kali99
Přispěvatel

jo přesně jak píše bowl :OK:
a co vlastně stavíš Fando něco takovýho?
Obrázek
jo a mam nový auto takže ten skřítek co furt leze za mnou má čim jezdit :BYE: :-D
Obrázek

http://kalinator.rajce.idnes.cz/MB_G63_ ... ll_SCX_10/
Fanda 9
Píšu hodně

Pěkná fotka Kali :OK: Stavím viz foto,akorát ne Hilux,páč truggy Hilux je každá Truggy :-( ale z Defíka,bude to o něco větší,delší,širší,vyšší,větší rozvor protože Hilux je menší,tak snad to nebude vypadat špatně.Já začal boudou,ted to má mistr Lee,kde jsme to u něj ladili před dvěma týdny,já měl představu,on do tho vložil zbytek,tak uvidíme co z toho vyleze.Celé to na podvozku Ascendera.
Obrázek
wolff
Píšu strašně moc!

a já jsem si říkal kam zmizelo géčko a ono je doma v Budějcích :-D :-D
poschlmartin
Píšu hodně

Fanda málem vyložil karty, ale alespoň naznačil :tleskam: :tleskam: :tleskam:

Zpět na „Jihočeský "Ortolez"“