Mira
Veterán fóra

Re: FreeKec

Vy ste jak hrad v karpatech. My ti to, Fando, fakt vykoukame, no... Ses jak bifi s tomem :-D sudlas si to v pokojicku, nic nereknes a misto paradni kary agados chces tahat nejakej blbej chaser - skatulku na koleckach. Hlavne nezapomen udelat to,co kazdej kdo nekam de nebo jede na expedici - privazat na to karimatku - at na ni hezky prsi a de blato, protoze kdo nema chaser a karimatku na strese neni expedicak
Fanda 9
Píšu hodně

Ale ne,tak prostě si to nechávám pro sebe,nic za tím nehledej.Agados je super,ale díky blatníčkům a malým kolečkům to moc neprojede.Karimatka na tom nebude,neboj,třeba ho ještě střelím,páč Wolff protestuje,že za takovou drsnou off road káru se expe vozík nehodí.Necháme tomu volný průběh.
Jo díky Wolffe za video s pneu,večer na to mrknu ;-)
BTW-Defenderisti mám přední i zadní náraník na Defa,viz market,za lidovku se toho rád zbavím :OK:
Bifi13
Častý přispěvatel
Kontaktovat uživatele: WWW

Tý jo Fando so to je za nárazníčky, ty by se nám na naše defíky nehodily sou moc drobounký :OK: Ale dík za nabídku.
Axial SCX10 Oshkos M-ATV
Axial nápravy Oshkosh Hemmt 6x6
http://bifi13cz.rajce.idnes.cz/Oshkosh_M-ATV_na_SCXu/
kali99
Přispěvatel

tak sem teď objednal poloosy :YOP: a docela pálka 8o 1400 s dopravou :oops:
a kdyz jsem je chtel objednat z RC4WD tak to psalo 62doláčů poštovný!? :-[
Mira
Veterán fóra

A proc nepockas na slikovo kardanovy poloosy? Slibuje je za 800. A je na tom desetkrat vic masa nez na cvd...
kali99
Přispěvatel

Já mam T rexy :?
Mira
Veterán fóra

Aaaaaa ha :-)

To proto, ze sme se na jezdeni este nevideli :-D.. Furt stavim a kecam a skutek utek. Ale ted zrovna du dolepit dreveny oblozeni dveri, namalovat pozice radici paky a ... Prilepit volant... Prisroubovat borce.. Zkratka blizi se doba, kdy se zas kluci zacnou vymlouvat na jezdeni, protoze zase bude chodit ... Miraaaaaa :-D :-D :-D
Mira
Veterán fóra

Ho ho hoooo, kuciiiii, mam proublem - potrebuju cervenou na svetla, rikal jsem si ze si ji preci jen koupim i kdyz do ni jen 4 pichnu steteckem. Oranzovou blinkrovou mam uz leta a funguje, nevyschla, takze je to investice :-D. Ale kupoval jsem to na marianskym u modelare, tak tam tuhle strcim hlavu a vono to tam nejni :-D. .... Nemam poneti kam pro ni jit. V globusu maj barvicek tri ctyri prdele, ale ne tuhle tamyiackou ve skleneny flasticce na ty svetla.

Peto, asi te vazne pozadam o zapujceni, neb nevim kam pro ni. Nemate nejaky tipy? Turek to nema?
rubiconCB
Přispěvatel

Já ti jí klíďo půjčím.
Tom60105
Píšu hodně
Kontaktovat uživatele: WWW

hele ten modelar z marianskeho je prestehovan a spojen s tim modelarem u mlynske stoky..nevim zda znas, je to v podstate jak je Zmrzlina u itala(kanovnicka ulice) tak u te mlynske stoky je modelar..ted oba dva slouceny

Mira píše:Ho ho hoooo, kuciiiii, mam proublem - potrebuju cervenou na svetla, rikal jsem si ze si ji preci jen koupim i kdyz do ni jen 4 pichnu steteckem. Oranzovou blinkrovou mam uz leta a funguje, nevyschla, takze je to investice :-D. Ale kupoval jsem to na marianskym u modelare, tak tam tuhle strcim hlavu a vono to tam nejni :-D. .... Nemam poneti kam pro ni jit. V globusu maj barvicek tri ctyri prdele, ale ne tuhle tamyiackou ve skleneny flasticce na ty svetla.

Peto, asi te vazne pozadam o zapujceni, neb nevim kam pro ni. Nemate nejaky tipy? Turek to nema?
Power Wagon Trial TRX 4 sport kit
Jeep Nukizer trx 4 sport kit
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
LRP S10 Blast TC 2 Subaru Impreza
Traxxas Summit
Fendt 1050 Vario + Sklopka KRAMPE
http://tom60105.rajce.idnes.cz/
kali99
Přispěvatel

heeej T rexy sou dobrý jenže ja to pučil brachovi ten zajel mezi šutry a přetrh se pin :oops: tak sem to spajel střibrem ale jak sem to nahřál tak to zmeklo a pak sem to při jízdě zlomil :oops:
Jo jinak barvičky tu mam klidně můžu pučit ;-)
Mira
Veterán fóra

.... Co vy ty veee delate takhle v jednu v noci? Spite? Masla...

:BYE:
poschlmartin
Píšu hodně

To víš že spíme.

Za tejden expedička, tak jsme s klukama prošli opět kus tratě, odklízíme větvičky, čistíme brody, hledáme pěšinky a blbnem s mačetama...

Pak jsme po zimě vyhnali pavouky z komína, trochu sterilizovali prostředí - aby se Fanda s rodinou nebál vyrazit z toho svého East-Townu k nám do dědiny...
Obrázek

a když už jsme v tom byli dali véču a lahváče...
Obrázek

A pak jsem se do půlnoci hrabal v kastličce, aby byla a pasovala a docela se zadařilo. Jako trialovka nevypadá nejhůř a jak se nezmar stále sune kupředu po překážkách jak pavouk, těším se až to pořádně prubnu venku v přírodě!
Je to taková ta správňácky nakoplá amerika
Obrázek

Teď ještě nárazníky - to mi vždycky dává, nevaříte někdo z Vás hliník???
Třeba Bifi...??? A pak nějakou tu klícku na závěr... Jóóóó... Chevroletů díky Vatteře všude přibylo, ale samé takové pojízdné skříně :-D :-D :-D

A ještě poznatek - z dvanáctikilového serva naviják a díky většímu obvodu na cívce (byť jsem se snažil udělat co nejmenší) následně vyleze že při zvedání 6 kg zátěže motůrek skuhrá jako by mu to dávalo maximálně zabrat, ale navijí stále...
Obrázek
Fanda 9
Píšu hodně

pěkný Martine pěkný :OK: Já dnes po týdnu zalezl do dílny a snad taky pojedu v novém - G6 :tleskam: Nová kola,disky,kastle...jen doladit.ještě přemýšlím do jaké barvy toho poloRubikona dát,jsem přemýšlel když je to ten pootriááál stříknout i tu klec.Wolff se nabízel,že by to tou olejovkou udělal pěkný odřený jak na pravým trialu,dělal to už na malý Vaterce ten celorám a vypadá to pěkně.Lexanka bude stříknutá z venku aby se to tak nelesklo,jen nevím barvu,tak hodt nějákej návrh,já to jdu zatím podstříknout ...
poschlmartin
Píšu hodně

Když budeš oholenej a učesanej, tak by se k tobě hodil tento - beztak jezdíte většinou v neděli a na takovýto nedělní poježdění....

Obrázek ten je prostě libově příměšťáckej!!!
Víc tady:
http://www.rccrawler.com/forum/axial-sc ... st-14.html

Já bych dal černomatnou, ale až by bylo auto takový orvaný a poopravovaný :-D
Už jsem vyzkoušel spoustu barev, ale černá a stříbrná mi jde k chuti.
Obrázek
Obrázek

Ale míval jsem i červený období
Obrázek
Obrázek

Zpět na „Jihočeský "Ortolez"“