maztekk
Veterán fóra

Re: "SPiNTiRES" -offroad nakladaky a auta; TATRA 148-str. 10

Nechtělo by se ti ještě přihodit T3 z Patrola?

Obrázek
maztekk
Veterán fóra

Dnes jsem stáhnul nejnovější verzi hry a mám veliké problémy s FPS, jsem jediný komu to běží tak na h.....?
bosko1984
Přispěvatel

maztekk Kola bych tam mohl přihodit :wink: Ale uvidím jak to bude sedět vypadají větší tak aby to nedrhlo o podběhy :-p
Jinak já s fps problém nemám i když sem tam mapa škubne jako by načítala objekt ale dělá to jen na neofiko mapách to video co jsem dával s Toyotou tak to je poslední verze ST

To dřevo na Nivě je dobře vykoumaný je vidět že s dřevem je víc možností úprav :FINE:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
AMD Ryzen 9 5900X / TUF GAMING X570-PLUS / RAM 64 GB / MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 3X PLUS 10G OC / Lian Li PC-O11 Dynamic Razer Edition / Corsair TX850M / ASUS ROG Strix XG32VC
V12
Píšu hodně

Testujte The Tunnel :
http://ulozto.sk/xevFG9Kp/tunel-rar

Je vyhradne pre latest stable 090315. A aby som nezabudol, nejazdite to s dlhymi kladami, stratite vlek...
maztekk
Veterán fóra

bosko1984 píše:maztekk
Jinak já s fps problém nemám i když sem tam mapa škubne jako by načítala objekt ale dělá to jen na neofiko mapách to video co jsem dával s Toyotou tak to je poslední verze ST.

Omlouvám se, je to problém mého kompu :?
petajsb
Přispěvatel

Bosko, kdepak jsi stáhl tu Nivu? ..já jsem stáhl verzi Nivy 1.3 a vždycky, když opustim hru, tak mi to napíše "Ooops, Spin tires crashed". :-( Mám nejnovější ofiko verzi a dělá mi to jen ta Niva, ostatní mody jsou bez chyby.
bosko1984
Přispěvatel

maztekk ST snad to nějak vyřešíš :wink:

petajsb To Ooops, Spin tires crashed mi háže taky ale pouze když vypnu ST při hraní není žádný problém
http://spintires.nl/niva-2121-v1-3/ snad to půjde :wink:
AMD Ryzen 9 5900X / TUF GAMING X570-PLUS / RAM 64 GB / MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 3X PLUS 10G OC / Lian Li PC-O11 Dynamic Razer Edition / Corsair TX850M / ASUS ROG Strix XG32VC
Pátrač
Přispěvatel
Kontaktovat uživatele: WWW

bosko1984 píše:maztekk ST snad to nějak vyřešíš :wink:

petajsb To Ooops, Spin tires crashed mi háže taky ale pouze když vypnu ST při hraní není žádný problém
http://spintires.nl/niva-2121-v1-3/ snad to půjde :wink:

Tak to stejný to dělá od včera mě.Dle Instrukcí od V12 jsem provedl kompletní reinstal nahrání mapy Bridge, úpravu vymazání xml a ještě jsem si to chtěl vylepšit o to že si UAZ nahradím Nivou.
Jen mne tedy u Nivy zaráží:
- že má náhon na předek a pak jen "možnost zapnout zadek". Co si tak nějak pamatuju tak Niva má trvale 4x4 + malá velká redkuce na terén + mezinápravová uzávěrka... nebo jako tím přepnutím je myšlena uzávěrka a na klasickým fofrklacku se dává malá velká?
- že je sice pěkný že se na ni daj otevírat kufry dveře..ale tak tam kam vyjel UAZ tak Niva má docela velký problém.. :(
mmj po dojezdu s T815 na pilu mi to už nabídne naložení středních či krátkých klád ale hlásí to nějakou chybu právě okolo cosi že nelze nalézt Niva... teď si to přesně nepamatuju.. I když nechápu oč mu jde. na pile nestojím s Nivou ale s Tatrou..
CC01 + Niva "Hnilička"
-
CC01 + Niva Expedice Adam 87 (ve výstavbě) zatím Toyota, Touareg
http://patrac013.rajce.idnes.cz/Expedice_Adam_84
Ladaklub CS, o.s.
petajsb
Přispěvatel

Bosko: a všimni si, že když vypneš hru a napíše ti to tu hlášku "Ooops...", tak ti to zároveň vygeneruje nějakej myslim, že .dmp soubor, jestli to je jakoby nějakej protokol o pádu hry nebo co, to já nevím, nezkoumal jsem to zatím....

Pátrač: podle mě ten mód nivy má nějakej problém v tom, že asi přepisuje nějakej zásadní soubor u jinýho módu jako je třeba např. ta tatrovka a potom to dělá takovou neplechu ve hře.

Vždycky, když instaluju nějakej mód, tak si zálohuju složku Media, protože předtím jsem si tuhle složku nikdy nezálohoval a stalo se mi, že jsem si jednou dokonale "crashnul" celou hru a při spuštění už mi to házelo chybu, že "program přestal pracovat".
petajsb
Přispěvatel

Jinak Niva je opravdu stálá čtyřkolka, má tři páky - klasickej 5q, pak uzávěrka mezinápravovýho diferáku a redukci. Jinak v realitě Niva projede víc než ve hře (myslím tím, když budete jezdit ve hře bez uzávěrek, protože niva nikdy neměla uzávěrky předního a zadního difu). A taky bych řekl, že v realitě kříží niva více, ale to se dá upravit v xmlku.
Pátrač
Přispěvatel
Kontaktovat uživatele: WWW

petajsb píše:Pátrač: podle mě ten mód nivy má nějakej problém v tom, že asi přepisuje nějakej zásadní soubor u jinýho módu jako je třeba např. ta tatrovka a potom to dělá takovou neplechu ve hře.

Vždycky, když instaluju nějakej mód, tak si zálohuju složku Media, protože předtím jsem si tuhle složku nikdy nezálohoval a stalo se mi, že jsem si jednou dokonale "crashnul" celou hru a při spuštění už mi to házelo chybu, že "program přestal pracovat".

Chybama se člověk uč tak si dám reinstall ještě jednou no :-D jinak teda jako Niva mne vlastnosma fakt nenadchla takže asi dál budu používat UAZ. :(
jo jo jediné co mne napadlo je právě nějak překopat XML. neb to křížení je skoro jak kdyby to bylo na prkně..
Niva má 4x4 + mezinápravovou uzávěru + želva/králík
CC01 + Niva "Hnilička"
-
CC01 + Niva Expedice Adam 87 (ve výstavbě) zatím Toyota, Touareg
http://patrac013.rajce.idnes.cz/Expedice_Adam_84
Ladaklub CS, o.s.
petajsb
Přispěvatel

Ta prostupnost terénem v tý hře je docela katastrofa u tý nivy no. Stačí, aby se jen trochu zkřížila a už nejede bez uzávěrek...přitom niva projede ve skutečnosti hodně a docela to je problém zkřížit jí na maximum..protože index křížení má velkej. Ale jako zpracování kastle se mi líbí, vizuálně ten model ve hře je dobrej.

Existuje V3Ska do hry, aby měla ruku s drapákem? Já tam mám vejdu, ale bez ruky, má jen korbu, palivovou cisternu a tak dál..a když na ní dám cisternu a natankuju jí do plna, tak vejda sice jede, ale je rozcapená a sedí, jako kdyby nápravy byly na dorazech :-D
maztekk
Veterán fóra

Niva má ještě jeden dost zásadní problém, když ji posadíte na břicho tak exploduje :-(
QuwinZZy-_-
Přispěvatel

Zdravím všechny offroaďáky!
Chcete lepší zážitky ze hry SpinTires?!
Doporučuji nastavit barevnou strukturu monitoru na 100%
Sice mimo hru bude váš monitor lehce přesvícený ale ve hře je to o podstatně lepší a reálnější barvyska.
Jak na to? : Klikneme pravým tlačítkem myši na plochu. Otevřeme si ovladač grafické karty. V kolonce monitor klikneme Barevné nastavení plochy. Nastavíme Digitální oživení na 100%. HOTOVO........
Přeji hodně zážitku z této hry. :OK:
Jednou Mercedes=Navždy BMW

Nanda NRX10 Fiat Abarth 124
MF-01x Suzuki Jimny- ve vývoji
MF-01x Suzuki Jimny- offroad

Z donucení si už ani podpis udělat svůj nemužu.. :(
bosko1984
Přispěvatel

QuwinZZy-_- Dík za tip :wink:

Tu je ta Toyota jak jsem si trochu upravil k obrazu svému :-)
Obrázek
[youtube_url]http://www.youtube.com/watch?v=MQYqqLYVSnE[/youtube_url]

http://ulozto.cz/x4GvC3bD/edit-sid-60-s ... ruiser-rar

Nivu jsem zkoušel vylepšit i to křížení ale výsledek nic moc nějak to nejde :-( 3:00 min je hezky vidět křížení Jinak to na videu by nebylo špatné ve spintires jako mapa :-)
[youtube_url]http://www.youtube.com/watch?v=Pcr9cFCiwJs[/youtube_url]

Něco k těm pákám v Nivě
malá páka, to je tá dalej od teba, tou sa zapína/vypína uzavierka:
- smerom od teba - vypnutá uzávierka - na cesty
- smerom k tebe - zapnutá uzávierka - do terénu

väčšia páka - tá bližšie k tebe, tou sa zapína/vypína redukcia
- smerom k tebe - redukcia vyradená
- smerom od teba - neutrál
- ešte viac od teba - redukcia zaradená

Zpět na „Počítače, hry a jiné virtuální světy“