Mira
Veterán fóra

Re: FreeKec

Kdyby byl papez tak je to na scale malym podvozku a papez kyne z proskleny budky... To se slepi, pohoda. Akorat musim vymhslet nejakej vhodnej skelet aby to nebylo tezky a bylo odolny. To ze se to odre neva, ale delat z pikapa trugynu za letu neni moc scale :-D
poschlmartin
Píšu hodně

Tak aby jsme v neděli nejezdili po ráfkách, tak jsme šli trošku přifouknout kola, rovnou jsme přezuli i na letní...

Obrázek
poschlmartin
Píšu hodně

Ještě něco - koukali jste někdo kde se 1.-2. 8. jede CEST v rámci RC AST??? To jsou takový ty závody spíš pro vás pevnoboudaře a skejlisty :-D
Ale co nás taky baví...

Obrázek

Obrázek

To není až tak daleko...
Fanda 9
Píšu hodně

Od CEST mne uz principielne odrazuji jejich pravidla a naroky na RC povoz :-(
Mira
Veterán fóra

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Fanda 9
Píšu hodně

Martine diky za super nedeli.Jako vzdy krasny pojezdeni,pekny posezeni a pokec.Ucast byla vyborna,rad jsem vsechny videl popovidal.Nebyt zitra pracovni den,tak se to zvrhlo v nekolik promile :-D
BTW-kdyby nekdo nasel 2S lipollku,zlutocervenou tak je moje.Menil jsem ji cca v puli cesty,protoze ma spatnej jeden clanek.A jak jsem stale nekomu sahal pro naradi do batohu,tak musela vypadnout.Jak jsem rikal,uz to mela za sebou,ale presto kdyby jste ji nekdo nasli.
bowl
Přispěvatel

Klucí z Budějc,

nejspíš budu objednávat větší množství šroubků z AKROSu, protože jsem tady v ČB takový výběr nenašel, jako na internetu:

http://www.akros.cz/

tak mě napadlo, jestli se nechce někdo přidat, abychom se podělili o poštovný, který stojí cca 140 Kč...

Vaší objednávku bych vám předal v ČB na nějaké expedici :-)
Mira
Veterán fóra

Ja teda dycky vsechno nasel v kramu. Nejvic asi tady u Prince ve Vrate. Az do M2 vyber sroubku ruznych velikosti a hlav (6hran/imbus), vsemozny delky, od M3 nahoru i ruzny zapustny hlavy, stribrny i cerny. Jsou ochotny a budou s tebou pro hrsticku za 16 korun lezt klidne hodinu mezi regalama. Nebyl bys prvni... :-D Za tech 140 kc postovnyho mas ranec sroubku..... Se tam di podivat a treba najdes vhodnej kompromis mezi tvou vizi a tim co maj na kramu.
PitaW
Píšu strašně moc!
Kontaktovat uživatele: WWW

Nekecej. Ty jo tak to příště udělám objednávku tam. Princ má i pobočku u nás, ale tam mají prd .Dvojky šroubky mě sice sehnali na interier. No a princ je soused a kamarád mého kolegy z práce, tak to příště vyzkouším. U nás nemají na imbus nic. Z AKROSU beru, ale je to vždy ranec. Navíc až se vše dá do košíku,tak až při souhrnu připočtou teprve DPH.
AXIAL SCX10:HPI GTI550, DSYS MDD90A,Spektrum DX3C,Tlumiče 100mm,Hitec HS-7954SH,Interco IROK,2x naviják,4950g
http://pitaw.rajce.idnes.cz/SCX10_Honcho-Jak_sel_cas/#
http://www.youtube.com/watch?v=DdOn6PrH ... lIKSWrnKoq
Fanda 9
Píšu hodně

hele jak říkal Míra,pro pár šroubků a útratu pár desítek korun s tebou stráví půl hodinu a jsou hrozně empatický-asi jsou na podobný pitomce zvyklí :-D A černé šroubky,mix velikostí u pana Šatoplecha na Proseku :OK: je to namíchaný, 10 rozměrů,celkem 250-300ks za 4 stovky.
wolff
Píšu strašně moc!

hele Tom nám objednával tady http://proprumysl.cz/s-drazkou-din-84/ a mají tam výběr jako bejk já jsem bral 300ks šroubů a 100ks matek všechno m2 a stálo mě to i s poštou cca 200kč :OK:
Tom60105
Píšu hodně
Kontaktovat uživatele: WWW

Woe zde to nejak chciplo tak to ozivim..hele kdo z vas pasoval D90 na stavajici podvozek scx?? mam takovej problem podvozek, tedy sasi jsem skratil jen v zadu cca o 1cm, predek jsem nechal origo z dinga(cherokeeho) a zadek jsem dodelal na rozvor a aby kola sla do blatniku..ted delam interier a elektro a co nezjistim kdyz jsem zapojil elektro tak zadni naprava a sklon kardanu je v takovem uhlu a tak blizko ze je to na hovno.. jako by se to pretahuje s tlumicema pokazde kdyz dam plyn..Hmm a ted co s tim..... kdyz bych zkratil linky a napravu natocil tak je to stale malo.. tak bud jinej kardan kterej snese vetsi uhel a nebo nevim...
Power Wagon Trial TRX 4 sport kit
Jeep Nukizer trx 4 sport kit
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
LRP S10 Blast TC 2 Subaru Impreza
Traxxas Summit
Fendt 1050 Vario + Sklopka KRAMPE
http://tom60105.rajce.idnes.cz/
poschlmartin
Píšu hodně

Zadek ramu jsem zkracoval o 25mm, rozvor naprav ted mam 260mm a predni linky z Dinga, zadni o hodne kratsi. Svetlou vejsku jako bejk a funguje to. Zkracoval jsi i kardan? Ja jo, ty plastovy axialy, protoze se mi do zadku opiral, nechtel se uplne zasunout. Nemel zadnou vuli. Nu a porad ti zbyva moznost presoupnout stredove plato s prevodovkou vic dopredu, musis prevrtat na plato, na linky, pokud mas baterku nastorc pred prevodovkou tak i tu, proste pojeb... Ale me se to podarilo sladit na 260 a funguje to, takze bys mel uspet. Taky pomuze dat auto niz...
Mira
Veterán fóra

Tyyyy Tome, a proc chces mit defika takhle nakopnutyho?? Vzdyt treba Fanda na tom zelenym narazel napravou do sasi, jak to mel cely nizko - a vypadalo to dobre... Kdyz si predstavim co pises tak vidim tu Martinovo kozu pod kterou se vejdou ciga. Dyt u toho defa neni pekny takovy sileny krizeni a dlouhatansky tlumice.... ... :-p
Fanda 9
Píšu hodně

poschlmartin píše: protoze se mi do zadku opiral, nechtel se uplne zasunout. Nemel zadnou vuli

:-D :-D :-D :-D :-D
jak píšou kluci,chtít zachovat maximální křížení není vždy výhra.Já měl vzadu max 15mm a všude to projelo(pak to naráželo do rámu) a nepřevracelo se to.Viz truck trial-někdo má krátký tlumiče,placka co kříří pramálo,ale nepřevrátí se a projede.

Zpět na „Jihočeský "Ortolez"“