Po dlouhé době odmlky mě hrozně nabudil Ještěd, když jsem tam viděl samé pěkné stroje a zasnil se, že už bych si přál také vyjet v mém provedení. Teď je po závodech a je konečně víc času, tak jsem se mu začel po volných chvilkách opět věnovat. Teď chci konečně připravit boudu, abych jí mohl nastříkat, tak jsem se pustil do práce s PSH. Musím říct, že se s tím dělá fakt pěkně. Začel jsem s tím jednodušším, abych se s tím lépe seznámil.
Zapuštěná nádržTakže jsem si nařezal obdelníky, čtverečky a trojúhelníky a vysochal toto :lol: Vnitřek boudy jsem zbrousil do hladka, neboť tam byl takový nálitek. Na fotce je to jen položené. Ještě jsem to nelepil.

Musím přiznat, že to byl druhý pokus, protože na první mě vrchní hrana vykukovala asi o 0,5mm a boční hrany nebyli o kousek zároveň s výřezem na boudě. Sice by to šlo zbrousit, ale chci to mít pintlich. Teď je to přesně, včetně boků.

Jako další jsem ubrousil zadní dveřní panty. Z nich mám fakt radost, protože jsem si dal tak záležet, že nemusím ani kitovat. První jsem je vzal dremlem s frézkou a pak škrabal plochým koncem pilníku a nakonec 320 smirklem.

Ten jeden pant jsem tam nechal zatím úmyslně, protože stále přemýšlím, zda ty dveře nechat otevírací či ne. Včera mě napadl takový systém na baterku, že bych nemusel vůbec sundavat při výměně baterie boudu, takže by bylo otevírání vcelku zbytečné. To možná až časem, až bude auto hotové a budu ladit z nudy detaily.
Ale potřeboval bych poradit od zkušenějších přes Defíky. Jak je to s tou nádrží a nýty nad zadními blatníky. Na fotkách někde nýty jsou a někde ne. Někde je nádrž za blatníkem a někde mezi dveřmi a blatníkem. Asi chápu dobře, že je to podle roku výroby. Dnes jsem si na fotkách všiml, že auta co májí vystouplé kliky mají nádrž vzadu a co mají kliky zapuštěné nádrž vpředu. Teď jsem ve fázi, kdy to mohu klidně zbrousit a vyřezat otvor nádrže vpředu a na to bych chtěl slyšet Váš názor. Díky