Tak třeba by jsme někomu pomohli.

Moderátor: Kuba93
Pátrač píše:Ahoj pane měl bych nějaký dotaz okolo frézování řeším to s více lidma ale nikomu se do toho nějak moc nechce. jde o čepel meče. materiál je ocel 14 260.
mám k tomu jak výkresy tak 3D model. Jde mi o oboustranné opracování. Na hrubosti povrchu až tak hrozně nesejde. Materiál je tlošťky 8mm s převrtanýma otvorama pro upnutí upínkama. potřebuju ho zkalibrovat na 6mma udělat tvar. čepele.
rozměr plechu je 870/150/8mm obráběná plocha se dá bezproblémů rozdělit na dvě nezávislé části kde nevadí nějaká nestovnalost v napojení. délky pak jsou 475/150mm a cca 420/150mm jde o oboustranné obrábění tzn že se musí obrobit jedna strana obrobek otočit vycentrovat a obrobit druhá strana. po obvodu bych pak potřeboval nechat můstky aby se materiál nezkroutil a nevypadl z plotny.
Dave píše:Nevím jak vy pánové, ale já jsem slyšel jen kladné recenze.. Pokud člověk opakovaně neodpovídá na SZ, tak k tomu má třeba nějaký důvod.. :-p
Slick7 píše:Tak nevím, co si mám o této nabídce (nebo člověku) myslet, poslal jsem mu tři PM, všechny doručeny a přečteny a bez odpovědi :-( :-( :-(
Koště píše:Slick7 píše:Tak nevím, co si mám o této nabídce (nebo člověku) myslet, poslal jsem mu tři PM, všechny doručeny a přečteny a bez odpovědi :-( :-( :-(
S podvodníky co neplatí za práci ještě k tomu expres výrobu se nehodlám bavit !
----------------------------------------------------------------------------------------
Orientační informace k zakázkové výrobě jsou zde: http://www.retroarms.cz/faq#zakazkova-vyroba, v případě zájmu prosím o kontakt na mail jan@retroarms.com. díky, fakt nemám čas prolízat všechny fóra.