V12
Píšu hodně

Re: "SPiNTiRES" -offroad nakladaky a auta; TATRA 148-str. 10

Bosko :
Pouzivas staru texturu zeleznicneho mosta, v mape Bridge Builder je novsia, to co je cierne ma byt priehladne, takze je tam krasne zabradile :wink:
maztekk
Veterán fóra

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Mapa podle mých představ, nezdá se ale je fakt depresivní, zvlášť z kamazem. Po druhé jsem na krovkách a jednou jsem ho úplně utopil :-D
no107064
Častý přispěvatel

WIP nové testovatí oblasti
Obrázek
V12
Píšu hodně

Vypada to kua dobre, ako kazdy Tvoj vytvor. Pouzivas aj CLIFFS overlaye ? Mne ich konvertot nechce skonvertovat...
Ja sa momentalne trapim testovanim Vajontu. Pred par minutami som kusok od nakladky dal na strechu nalozenu T813, je to nezachranitelne, musim odznova :twisted:
no107064
Častý přispěvatel

V12 píše:Vypada to kua dobre, ako kazdy Tvoj vytvor. Pouzivas aj CLIFFS overlaye ? Mne ich konvertot nechce skonvertovat...
Ja sa momentalne trapim testovanim Vajontu. Pred par minutami som kusok od nakladky dal na strechu nalozenu T813, je to nezachranitelne, musim odznova :twisted:

nechápu jak to myslýš, dal na střechu naloženou tatru ...? jinak cliffs nepoužívám ...
jo jinak jsem si vzal základ z mapy plains ... protože už mě nebaví nad mapou strávit 9 dní ... takhle jsem měl dobrej základ, kterej jsem si doupravil podle potřeby
V12
Píšu hodně

Jj, ja som velmi sikovny.
no107064
Častý přispěvatel

V12 píše:Jj, ja som velmi sikovny.

ale spíš jak, já jsem zatím všechno zachránil a to jsem měl kolikrát na mále ... a kolikrát jsem to zmrvil tak, že další editace byla zdlouhavá odklikáváním chybových hlášek po každé drobné úpravě ... ale to se mi povedlo až těsně před koncem finální verze mapy ..
V12
Píšu hodně

Tu Tatru na streche som myslel pocas testov prejazdnosti mapy, nie ze by editor nezachranitelne znicil mapu. Testovanim som ale zistil, ze musim prerobit cesty, inak nebude vychadzat palivo ani v Pohoda rezime, nieto este v tom tazsom.
no107064
Častý přispěvatel

V12 píše:Tu Tatru na streche som myslel pocas testov prejazdnosti mapy, nie ze by editor nezachranitelne znicil mapu. Testovanim som ale zistil, ze musim prerobit cesty, inak nebude vychadzat palivo ani v Pohoda rezime, nieto este v tom tazsom.

právě to bych nechal, ať nevychází palivo ... takto se aspoň využije násvba cisterny ... na origo mapách jsem je nikdy nepotřeboval a to mi celkem vadilo, proto jsem svoje mapy dělal dlouhé aby se muselo jezdit i s cisternou, popřípadě natankovat cisternu a nechat ju na půl cesty jako mobilní čerpací stanici ...
Tommy4683
Nově příchozí

no107064, máš v plánu dát do svého superpacku další Tvý mapy? Myslim si, že přesně tohle je totiž něco, po čem tady byla poptávka - nová mapa se spoustou aut, a žádná práce s jejich vkládáním
V12
Píšu hodně

Problém s trailer tankerom je v tom, ze na to potrebne miesto sa asi ani nebude dat dotiahnut pre obtiazny teren - stale velka jedna a AWD, takze vir v nadrzi. Cast trasy asi upravim, pretoze ked do polovice trasy odveziem normalnu cisternu a prave tu dotankujem, cisterna sa uz k pumpe sama nedostane a dotiahnut sa tam neda. Bude to chciet pridat este jednu cisternu na Urale a existujuceho Kamaza nahradit druhym Uralom. Je pravda, ze v mape je ukryty raketak, ten je ale velmi nemotorny.
no107064
Častý přispěvatel

Tommy4683 píše:no107064, máš v plánu dát do svého superpacku další Tvý mapy? Myslim si, že přesně tohle je totiž něco, po čem tady byla poptávka - nová mapa se spoustou aut, a žádná práce s jejich vkládáním

Já jsem právě myslel, že se to nikomu moc nelíbilo, jinak je na to všechno připravené, i do starších map dodávám startovací pozice pro nové mody ...
Ale je tu jeden velký problém ... když dám všechno do jedinýho balíčku, tak se jeden mod přemaže druhým, například na nástavby na klády se nedají dát dřeva, protože se to přemazalo tamtím modem a tamtem přemazal ten předchozí ... víš jak to myslím ...
Já to mám teďka osobně tak, že mám mapy zvlášť a pak každej mod zvlášť, tudíž by se to přidávalo přes jsgme po jednom modu, ale lidi by si mohli vybrat jaká auta, že třeba například se jim nelíbí "btr 80" tak to by si přes jsgme prostě nenatáhli, tak by prostě na mapě nebyl ...

shrnutí: 2 varianty
1. všechno v jednom balíčku - (riziko přemazání různých modu nebo částí přes sebe, nefunkčnost určitých věcí jako naložení dřeva)
2. mapy a objekty v jednom balíčku a pak druhý balíček s mody aut (přidávání aut po jednom, ale možnost si vybrat pouze ty mody které hráč chce)

alternativní varianta ... napíšu seznam jak se další auta ve hře jmenují a vy si pak stáhnete mod a pojmenujete ho např. místo uaz.xml (který nahrazuje origo uaz) 4x4 Ford Raptor SVT.xml (tudíž stáhnete si raptora přejmenujete hlavní xml soubor na "4x4 Ford Raptor SVT" a po startu mapy tam raptor bude ...
bosko1984
Přispěvatel

Lepší je vydat mapu a vozidla at si ostatní stáhnou podle potřeby :wink:
AMD Ryzen 9 5900X / TUF GAMING X570-PLUS / RAM 64 GB / MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 3X PLUS 10G OC / Lian Li PC-O11 Dynamic Razer Edition / Corsair TX850M / ASUS ROG Strix XG32VC
V12
Píšu hodně

Ja som to tak urobil s prvymi 2 mapami a ludom sa to nie celkom pacilo. Takisto sa nepacilo, ked som urobil mapu so specifickymi autami bez tych origo. Ani to sa velmi ludom nepozdavalo. Takze teraz to robim tak, ze ked chcem pridat napr. T148 alebo V3S, pribalim ich domapy a jednuducho nimi nahradim tie povodne. Kto chce jazdt s povodnymi, staci odstranit par XML a hotovo. Ani toto nie je 100% riesenie. Sto ludi, sto chuti.
no107064
Častý přispěvatel

bosko1984 píše:Lepší je vydat mapu a vozidla at si ostatní stáhnou podle potřeby :wink:

taky si myslím že je to lepší, ale někdo míň zkušený třeba uvítá to že vezme jednu složku a tu přes jsgme natáhne a je všechno hotovo

Každopádně sháním uaza 3909 a gaz 69 převedené aby měly ok skla ... nemá někdo ??? chtěl bych ho i rovnou potom dát do toho balíčku, a ještě nějakou poladěnou V3S

nebo není někde nějakej dobře udělanej návod jak to převést?
Naposledy upravil(a) no107064 dne 03.04.2015 20:06, celkem upraveno 1 x.

Zpět na „Počítače, hry a jiné virtuální světy“