Zvolil jsem variantu se vsim vsudy protoze to obsahovalo par volovin co se mi dost siknou (treba hloupa nabijecka na lipo, ale umi 2A a ja dosud nabijel nejakou z vrtulnicku, 5000 mAh 2S nacpavala cca 11 hodin :-D ) a hlavne soupravu spektrum s timhle:

A po prvni hodine na pisku musim rict, ze to gyro je luxus. Tahly drifty, coz o to, ale pro 2WD naprosto zasadni trefovani smeru. Jedes na skokanek, najedes na nejakej bordel a razem te to hodi ze smeru a jedes nekam uplne jinam. Kdyz takhle 3x najizdis a sotva jednou skocis, otravuje to. A to mam slabost pro 2WD prave proto, ze to neni pro zadny prizdisrace. Ale tohle NE! Najede na kamen? Kola samy zatoci,udrzi smer, elektronika ubere plynu a - proste to jede rovne. Je to super a krasne jsem si zablbnul bez neustaleho pretaceni a pozor - dost zasadne to pomaha proti prevraceni. V zatacce proste tolikrat nezakopne, pac si proste drobet ubere a fakt, fakt z toho mam dobrej pocit.
Kastle zatim doznala jen slepeni nechutnych obrich napisu Losi, nedostal jsem k tomu zadnou samolepku tak asi sahnu pro nesmrtelnej arsik po axikovi a volepim to nejakejma kecama z nej.
Najdi 10 rozdilu...: (ti vsimavejsi mohou i vice :-D )

A povezte mi, jak se na takovou vec dela bordelkryt?? Mam takovou fajnou gumu a nevim jak to sikovne co nejvic schovat. Nebavi me ten bordel na mistech, ktery nejdou poradne vycistit....
Stridak je tam nejakej 3450 kV, asi v pohode, jezdi to po zadnich i na tom pisku, trhat gumy s 3s a vic me neba. I kdyz.. 3s to samosebou umi tak kdyz se naskytne ji prubnout... Nikdy nevis :-D
Co vy na ni, na Losinku?