QuwinZZy-_- píše:Když míra napíše #### tak nikdo nic. FuckThePolice
Možná jsem žádný auto nikdy neřídil.Ale vím co je plečka a dobrý auto.
Jinak to byl Renault Megan nevím rok výroby ani motor protože se o tyhle plečky nezajímam
Jojo, jak říká bavorák, taky budeš mít malýho pindíka... :-D Ale ono to nezůstane jen u pindíka, žeo... Pokračujme třeba úctou... Když si to auto neměl, tak nemel... To je neskutečný... Každá značka má něco, majiteli se ten rendík líbí, tak mu to nech... Myslím, že i přez svou pověst opravdu nejsou tak špatní, a až asi nějakýho koupíš, a bude se ti to sypat, tak teprv mužeš nadávat... Zatim si řídil tak v bagr na písek, tak pššt... :EVIL:
.......už vidím tu sprchu, že mně bude teprv 16, že mám držet papulu :-D :-D :-D :-D
ale mně to prostě nedá!!! :-)
E: Jo, to je naprosto nevypotřebovatelný auto! :twisted: A za tech deset let to nehnije ani majinko - nikde... Je to komplet pozink. Měli jsme ještě forda transita 2001 (takovej ten novější, ale né moc :mrgreen: ) A ten už po pěti letech kvetl... Motor šel jako dobře (387877km), ale bouda šla stejně dobře do kytek... myslím, že by motor jel do teď, kdyby se táta odvážně neutkal s nějakým ategem v protisměru akorát by z té zhnilé kastle vypadl... :twisted:
Vlastně máme v rodině mástry dva... Jeden živí dědu, a jeden tátu, a není si na co stěžovat... :OK: (Quinzy toť jest jen pro to, aby sis nemyslel, že všechno s ženským pohlavním orgánem na 4 musí bejt šrot...)