PS: elekronika je tam připevněna zatím pouze kvůli zkoušení.
Marouch píše: Mám problém s oběma nápravami, protože mi to přijde jakoby tam byly špatné zuby a pořádně to nepasuje. Máš pořádně zamáčknutou hrušku do nápravy?Obě jsem měl už 2x rozebrané, ale žádnou chybu jsem nenašel. Nápravy jsou naplněné vazelínou úplně celé, prostě kolik se jí tam vešlo. Kuba tomu zkracoval rozvor a tady je asi největší problém. Kardan je pod hrozně velkým úhlem a po 10 minutách co jsem jezdil doma je již vidět ošoupání.Tím bych začal, zkrať ty spodní linky tak aby měl kardan co nejmenší úhel. Přitom zkontroluj jestli máš vývody z převodovky na kardan v jedné ose, ty dírky na červa proti sobě. Vrať těhlice řízení tak jak mají být a céčka pootoč aby byla vodorovně s povrchem. Po tom všem uvidíš jak se změní úhel serva a budeš koumat dál :-) Kuba také vyměnil 3-link a celá náprava byla nahnutá jakoby dopředu. Linky jsem tady zkusil prodloužit jestli by to nevyřešilo problém s kardanem, ale docílil jsem pouze toho že náprava je nahnutá méně, ale kardan se dře na obou stranách a kola nejsou uprostřed lemů. Poté mi přijde, že kardany moc vyčuhují mezi linkami, takže v terénu by chytaly každý kámen. Přední tlumiče musejí mít sundanou vrchní pružinu, protože by se tam jinak nevešli přes platu baterky, ale to si myslím že by se dalo vyřešit držákem tlumičů od MS-technology.Tam máš místa od baterky, tak to fikni pod úhlem a zatři štětečkem. Problém je také s řízením kde musí být přehozená dlouhá tyč níže, protože nahoru se nevejde. C čka jsou prohozený. protože jinak je táhlo řízení příliš nízko díky nahnuté nápravě. Děkuji kdyby měl někdo nějakou radu už se v tom hrabu týden a pořád nic :/
PS: elekronika je tam připevněna zatím pouze kvůli zkoušení.