No tak jsem dneska neodolal a formu rozloupl. Na to že jsem to dělal relativně hodně narychlo a nemám s tím žádné zkušenosti tak jsem celkem mile překvapil.
Pár poznatků.
1) Forma není potřeba vytírat separátorem.. spíš to uškodí kvalitě povrchu než přidá. viz roh střechy a kapoty. je to ale jen spíš vizuální stačí smirek voda a dva tři tahy a je to pryč.
2) Gelcoatem busu buset vytírat asi jen některé části sice dobře okopíruje, ale má to háček je to vrstva spíš k obroušení a nehodí se pro vytírání detailů. ještě že jsem lištu na střeše vypodložil skelnou nití.
3) Gelcoatem musím vytírat rychleji a dělat to na víc a menších dílů. i když je to jedno protože maska která dopadla katastrofálně a budu ji muset odbrousit příště dělat Gelcoatem nebudu, ale rovnou pryskyřicí. pak nedojde k tomu k čemu došlo.Naproti tomu tam kde jsem měl čas tam to dopadlo. (mřížka na kapotě)
Jinak se dá kastle v podstatě ostříhat jak ji vylaminuju tkaninou a přetmelit a nalakovat.
Aktuální váha bez třetí vrstvy kterou budu doplňovat a neostříhaná dvě vrstvy Laminátu a dvě vrstvy gelcoatu je neskutečných 208g pro ilustraci WW Touareg nalakovaný z Lexanu má 205g a co mám info tak Defender by Sokol, bez skel a doplňků má 452g.
myslím že i se vzpěrama a třetí vrstvou nebudu přes 300g. a pokud bych se vyprdl na Gelcoat ouplně tak si myslím že možná i 250g :FINE: :FINE:
se mi potovry nějak rozmnožily či co..
prdýlka
že nějaký další fotky sou na rajským asi dodávat nemusím :-p