DT-swiss píše:Dobre, ja nejsem moc fanda tech susplechu az na zem, chtelo by to decentnejsi
však klidně si můžeš udělat decentnější to není přece žádný problém :) on tady moc menší dát nejde protože je natvarovanej přímo na část podovzku a vejš už prostě bohužel není kam.. jeslti to někdy nějak předělám nevím.. možná ho v čele zúžím. ale to má čas.
Dneska jsem přeházel část elektroniky opravil difernciál který vydávaldivný zvuk přehozený servo,a další drobnosti. Jen servo ukotvit bude z něj maketa motoru a dá se provozovat. Jo a osadil jsem na zkusmo "Karase" sedne tam suprově. třeba se vleze akademik Filip ..
Karas kde jste to vykrtkoval !!! :-D :-D

Edit 20:17
na nátlak synka jsem to nakonec teda nějak i napatlal barvvou. že prej když má mít kastli na autíčku tak že ji chce mít nabarvenou. Našel jsem zbytek barvy ve spreji který jsem si nechal namíchat na svoje první auto (Lada 2107) a nastříkal jsem to, střechu jsem nechal tak jak byla a dobarvil jsem pár "oprav" základem. Nakonec to vypadá jak to vypadá. Na to aby to rozflákal někde na druhý výpravě to stačí :)