Tak jsem taky neodolal a musel jsem si ji taky koupit a musím uznat že mě mile překvapila. Teď jen co vydrží. Kastle je stříklá zvenku metalgunem, motor HPI GT550, baterka napříč v rámu, regl čína z Hobbykingu. Včera proběhl úspěšný test na pradědu, takže ji můžu konečně představit jako člena rodiny :lol:
Tak za mě vaterra dobrý, sice to chce jednou za čas vyčistit převodovku, ale nápravy zatím těsní dobře a nový zesílený kardany už asi taky něco vydrží :OK: tady pár vypůjčených fotek, ať je vidět že s tím jezdím :-D
Ahoj, chtel jsem se prosimte zeptat, když jsi osazoval HPI 550 jestli si upravoval drzak na baterku a nebo otáčel plato?? případně nějaka fotka jak hodne je potreba uprvit držák by byla super....Díky
Čus, mám normálně dlouhou baterku napříč před motorem, jinak mám dojem, že stačí obrátit držáky prahů, nepamatuju si přesně jak to má vypadat v originále. Neměl jsem tam ale nikdy origo držák baterky, takže jsem si mohl dovolit ty prahy otočit.
Já jsem teď stejně dal starýho ověřenýho axiala 27T, tak jsem zvědavej jak to s ním bude jezdit, GTčko po pár expedicích nerozdýchalo bordel ve kterým jezdilo :-p
Ahoj zajímalo by mě zdali v kitu je olej do tlumičů. A pak by mě zajímalo mazání náprav. Tento model mám již objednán už jen čekám až přijde. Těším se jak malý kluk. Tak by mě zajímali nějake poznatky a vychytávky při stavbě. :FINE: Díky za každou radu