Tak Desťákovo Gázík jste poznali a já mohu nalupat alespoň pár fotek, jak jsme předělali světla.
Desťák si vybral ten levný světelný modul a na Mz jsme koupily
Tyto paraboly na blinkry a do nich
tyto sklíčka. Hlavní paraboly jsme riskly
tento set parabol
Modul jsem poctivě zadipoval a mohlo se přejít na montáž světel.

Z hlavních světel mám sám radost, protože to vyšlo parádně. Dremlem jsem udělal do lexanky díru, která vyšla úplně přesně na drážku paraboly, tudíž už stačila jen nasadit a držela sama o sobě jak bejk.

S blinkry byl větší problém a to že vypadaly opticky hrozně velké. To jsme vyřešily, tím, že jsme museli obrousit sklíčka, která se nasazovala na parabolu zvenčí a my poctivým broušením dosáhli krásného kruhu a takto to vypadá.

Zadní světla jsme řešily nouzově, stylem odloupnutí samolepky, vyvrtání díry do plastů a přelepením samolepkou zpět. Je to sice taková bodovka, ale lepší než nic. Toho fotku nemám, ale zde je výsledek předku.

Poslední fotka je z jiné doby,ale musím jí sem dát, protože to je celkový vzhled. Michal, tam chtěl mřížky. Ty se také zbrousily víc na plocho a přilepily. Mě se osobně třeba víc líbí ty čisté paraboly, ale kdo co chce udělat, tak mu to udělám a víc neřeším. Nakonec i tak je to moc pěkné.