2.ledna
Jirka.813 se synem ráno zavolali, že by přijeli z Plzně na výlet pojezdit. Odpoledne dorazili a tak jsme si dali výstup na Homolku. V 15:00 jsme vyrazili a vrátili se za úplné tmy v 17:30. Bylo to moc pěkné jet po dlouhé době na světla. Jen škoda že Jirkovy asi po ujetí 100m s Unimogem odešel těžce přístupný motor, tak byl hned na začátku bez auta, ale to nevadilo, protože jsme se prostřídali v autech. Bylo to moc fajn poježdění a mohli jsme po necelých půl roku pořádně pokecat.
17.ledna
Rozrůstající se Vimperská partička. Šli jsme jezdit do oblíbeného lesa u kempu Vodník. Já tomu lesu začal říkat skatepark :lol:
31.ledna
Parta se rychle rozrůstá :FINE: Sešli jsme se v zatím kompletní partě a vyrazili na kopec Homolku. Pár kluků nové auta a mohli porovnávat různé jízdní vlastnosti s vyváženými a bez.
Zde Hosenkovo nová kastle na starém Mex podvozku. Moc pěkná :OK:
Desťákovo Jeep. Ten ho má už od října. Desťáka může někdo znát ze závodů, kdy dlouho neměl auto a já mu vždy půjčoval Tacomu. Řekl bych že to bude velký soupeř při trialu. Nikdy s Tacomou či jiným offem nejezdil a pokaždé jel jen v den závodu a vždy se umisťoval ve středu tabulek. Teď má tohle které dostal rychle do ruky a při závodech se uvidí :lol:
Nakonec jsme dojeli až na dráhu a tam si ten Trialek s jednou sekcí dali 8)
Na dráze nás to hrozně bavilo a pěkně jsme si tam zablbli. Bylo tak akorát sněhu. Zleva Tacoma, tu každý i mě zná, Jeep je Pepovo. Známe se a kamarádíme spousty let, dlouho se teď neviděli a při posledních závodech jsem zjistil že ho má už 2 roky a nevěděli o sobě :-D a poslední nový přírůstek Jetelákovo Deadbolt. Ten není ještě vyvážený.
Zde je video z celé projížďky ve slowmotion
[youtube]dn-jPNYc_ng[/youtube]
8.února
Šli jsme jezdit jen ve dvou s Pepou na Vodník. Těsně před tím byla ve Vimperku sněhová boře. Úplná bílá tma a napadlo během chvilky hodně prašanu. Auta do kopce moc nejela a tak jsme to pojali jak na lyžích. Vynesli auta na kopec a sjížděli a skákali z kopce a rozráželi ten prašan. Hrozně nás to bavilo. Mám ještě nedodělané video, to dodám časem.
14.února
Ta samá lokalita. Šel jsem z Desťákem a podobné jak s Pepou, jen jsme prasili ještě víc a pořád skákaly šílenosti. Po 15 minutách to odnesl čep kardanu. Vyřešeno na místě sponkou na boudu.
A po dalších pár minutách jsem silně padnul na kolo a střihnul 1,5mm čep v poloose. Jenže jsem ztratil ten silný, tak jsem to zkusil dát bez toho.
Nakonec Tacoma vydržela bez dalších problémů až do konce což byly další 3 hodiny skoků a bláznivin :lol:
[youtube]1WBJoJhabRw[/youtube]
21.února
Dnes přijeli s Pepou dva klucí z Prachatic a vyrazily jsme opět na Vodník. Pěkně jsme pojezdili a ke konci zapíchali branky a dali lesní trialek o jedné sekci, tam a zpět. Byla to milá návštěva.