Já jí nechám tedy vzadu. Popravdě jsem i líný předělávat ty kliky a mám takovou svojí představu, hlavně na interiér a ten by luxusní mohl být, pokud se vše zadaří :idea: Aby jste mě rozuměli, tak ta předloha je jen takový nástřel, takže nebudu dělat to samé. Klucí mě to začíná bavit s PSH. Dnes jsem začal víc sochat a docela to odsýpalo. Potřebuju dodělat tu boudu, abych se mohl hnout konečně dál.
Makety pantůPro dnešek jsem se začal seznamovat nejvíc s 2mm destičkou. Pokusil jsem se vyrobit panty, které budou nalepené.

Není to úplně top a ještě budu dočišťovat, ale na první pokus to myslím není špatné.

Na autě se mi to vcelku líbí :OK: Zítra asi udělám i ten prostřední pant.
Krytka světla SPZA tady poslední rychlovka za čtvrt hodiny :lol: Chtěl jsem si jen tak nanečisto vyzkoušet stínítko světla SPZ. Z 1mm psh jsem vyřízl podkovu. Na ní nalepil 2mm psh a zkoušel to brousit.Zdálo se to málo vylezlé, tak jsem dolepil 1mm psh a zase brousil :-D A voalá, najednou je i stínítko. Tohle je zatím obroušené 200 smirkem. Zítra se také doladí a víc zakulatí. Jsem zvědavý jak to bude fungovat se světlem :-p