Byl jsem se v sobotu podívat na trucktrial v Mohelnici. Příště to vyhlásím, pro naše truckery, jako povinnou akci! :-D Krásné stroje, spousta pěkné podívané. Tady pár foto, zbytek na rajčeti: http://kiki068.rajce.idnes.cz/Trucktrial_Mohelnice_2015_-_foto Až bude čas, tak sestříhám video.
Chvilku jsem Tě zahlédl, ale zdržel jsem se a potom ses mi už ztratil v davu. Trucka jsem měl sebou, ale nechal jsem ho v autě, bo jsem nevěděl, jestli tam někdo bude a nechtělo se mi s ním tahat.
No vidíš,jak málo stačí ! Už je z tebe modelář :OK: Slávek
Cat pásový nakladač Cat buldozer Liebherr pásový bagr Fend traktor Klubový tahač sklápěcí Kloubový čelní nakladač Scania -tahač s podvalníkem Kenworth music box Tatra 148 Ifa 6x4 Honcho scx Hummer H1 Hummer H2 Tank T34/85 Tank KV Tank Tyger
Čus kámo Radime,neměla být pozvánka na makání na vlákně Ludger ? Jinak ,hoši ,kdo nečetl Jajek land,máte zítra brigádu u vás nebo u mě ! Slávek
Cat pásový nakladač Cat buldozer Liebherr pásový bagr Fend traktor Klubový tahač sklápěcí Kloubový čelní nakladač Scania -tahač s podvalníkem Kenworth music box Tatra 148 Ifa 6x4 Honcho scx Hummer H1 Hummer H2 Tank T34/85 Tank KV Tank Tyger