Ještěd jaro 2015 :-)
Vydařená vyjížďka se stopadesítisedmy dalšímy podobně napadenými pacienty :mrgreen:

Ještěd pořádně prověřil schopnosti nového uspořádání Jeepu. Tzn. upravený podvozek, nové nápravy axial, starší cvd poloosy + tuning řízení od Martina (Slicka), samozřejmě nesmím zapomenout že na těchto změnách má největší přínos menší Kladenská firmička Lees Frames (Díky Kubo a věr že ve spolupráci není konec :-) ). Což se samozřejmě projevilo hned po sjetí ze zpevněné komunikace na tu nezpevněnou :-D Co vám budu povídat, rejd sem rejd tam a už jsem jel s tříkolkou jak James May. Na horu jsme nějak vyhrkaly i když si někdo mohl všimnou že na videu za sebou táhnu Luckyho. By jste koukaly a asi se i smály co se tomu nesmrtelnému Jeepu mohlo stát :-[ a ono nic, jen ta lenost nás těch sto metrů před cílem dohnala a místo výměny baterky jsem Luckyho šťastně dotáhl do cíle :OK: To jsem ještě nevěděl že moje kára už nechce jezdit do terénu a když jsem se zeptal, okamžitě mi bylo odpovězeno upadnutým předním kardanem a jel jsem zadokolku dolů :mrgreen: Pokud si myslíte že je to konec 8o Není, cca padesát metrů od auta mi došla baterka a Lucky mě dotáhl k autu :-) Prostě nejlépe strávená sobota co může být :tleskam:
Potom všem jsem ho opravil a vydal se na expedici která Jeepa pořádně prověří a stalo se :-D
Něco na rozjezd.

A jedem testovat :-D

Končíme, zacpaný a spálený motor :-D
Opravíme, tím že za pětsetpadesátku vyměníme, bohužel se sní pod kastly nevejdeme :mrgreen: Tudíž musíme vyhodit chladič se světly a šup na kopec, pro změnu zase louskneme na druhé straně čep CVD :-D

Pekelně se soustředíme, poloosu za origo Axial vyměníme a zase jedeme :hura:
I na nějaký ten kopeček vyjedeme ;-)

Taky pár baterek vyměníme :-D Cca 11.5km 8o Expedice :mrgreen:

Borůvky projedeme a hurá domů.

Sranda byla (sorry Fando) když mě Fanda po mé překecávání začal táhnout s mou vybitou baterkou asi sto metrů k parkovišti. Bohužel to nevyšlo :-D cca po třiceti metrech se Fandovi odporoučel kardan a já stejně musel lenost překonat a baterku vyměnit, no nenasralo by vás to??? :lol: Nás ne, baterku jsem vyměnil a dojel k autu. Potom jsem doprovodil Fandu domů a on mi předal nové a hlavně důstojnější gumy na Jeepa. Momentálně je Jeep přezutý a odpočívá ve vaně :OK: