madov píše:zdravím pánové
jsem zde úplně nový a chtěl bych se s váma podělit o své zážitky se svou twiginou
twiginu RTR jsem si koupil jako úplný RC nováček
po zakoupení mi kolega pomohl celé auto "seštelovat" a hned jsem vyrazil vyjezdit první baterii.....trvalo mi to asi asi 10 minut, nadšení obrovské!!!
jenže......baterie nešla znova nabít. po zdlouhavém zjišťování jsem narazil na první problém.....na regulátoru byl swič přehozený od novoty na niklovou baterii => li-polka v háji
naštěstí se mi podařilo baterii reklamovat, ale jsem pře
Zdarec,
vidim,ze nejsem jediny, kdo mel potize s RTR verzi, viz.muj prispevek na predchozi strance. Myslel jsem, ze na me vysel patecni kus:D,ale jak tak ctu,
i na tebe se dostalo. Bohuzel:(
madov píše:dále jsem si koupil stabilizátor před. nápravy, a nikde se nemůžu dopátrat, jak ho správně namontovat.
proto bych chtěl poprosit, jestli ho někdo máte, jestli by jste mi tu nedali nějakou fotku ať mám trochu představu
předem děkuji za ochotu..... :OK:
Foto stabilizatoru nemam, jelikoz ho nevlastnim a proto ho sem nevlozim,ale na trubce je videjko, podle ktereho,
by ti nemelo delat problem, jej sestavit. Tu je odkaz
https://www.youtube.com/watch?v=f3twylEHYBQ A kdyz uz sem pisu, vlozim par fotek, na cem zrovna pracuju. Moc se mi nelibi original ram a proto jsem se rozhodl vykutit novy.Zatim ho nemam kompletni,
ale pro predstavu budou fota stacit. Berte prosim ohled na nerovnosti a nehezky vzhled, ale vyrabim to z plastu,ktery se neskutecne krouti a hlavne
je to verze jen na zkousku. Samotny ram, mi svari kamarad ze 4mm oceli.(Chudak, souhlasil driv, nez videl co ho ceka :)))
Uvitam jakekoliv napady, pripominky a pokud nekdo nahodou podobnou vec vyrabel, nevadily by mi nejake pozitivni i negativni zkusenosti(popripade na co si dat pozor).
Omluvte kvalitu fotek, foceno mobilem.

Tohle je zatim vsechno,az pokrocim dale, vlozim dalsi fota.
Mejte se!!! Camelos
Kdysi: TAMYIA Citroen Xsara 2WD 1:10, CEN ME16 1:16, CEN Magnum NX 1:10, FG MODELLSPORT Marder 26ccm 1:6
Ted: VATERRA Twin Hammers 1:10