Bohužel jsem výrobu těch zadních světel moc nedokumentoval. Ale zkusím něco popsat:
první bylo, že jsem při lakování lexanu měl zadní světla už vymaskovaná. Původně jsem myslel, že tu část lexanu vyříznu a v lepím nějaký kus plexi. Nakonec jsem si řekl, že nechám orig průhledný lexan.
Světla jsem "namaloval" těmi průsvitnými barvami od revelu (prodávají je v každém větším hračkářství - Revell 731). A protože jsem ten typ kutila co dům dal, tak aby ta část pro zpátěčku nebyla z čirého lexanu, tak jsem přes ní přelakoval čirým lakem jednu vrstvu papírového ubrousku. Udělalo to pěkný efekt "zrnitosti" a bělosti. Kdybych věděl jak to dopadne, použil bych to asi na celou část světla. Chromový rámeček kolem světla je zatím jen namalovaný emailovým stříbrným fixem.
Vnitřek světla (paraboly) jsem vyříznul z materiálu podobnému tvrdému molitanu (byl v krabičce k nějakému regulátoru).

Aby couvačka nesvítila po celé části světla, tak jsem tam udělal něco jako tunílek (kus lexanu nabarveného stříbrně )pro tu jednu spodní ledku tak aby jí překrýval ze všech třech stran (bohužel nemám vyfoceno), Pak to svítí jen ve tvaru obdelníku.
Vnitřek samozřejmě nabarven stříbrnou barvou. Celé jsem to vlepil do kastle Plastidipem aby se to neulomilo při kroucení lexan kastle a taky aby mi tam zbytečně nešla voda a bordel.
takhle vypadá výsledek (foceno po včerejším ježdění, tak ještě neumyto)