rc-vitek píše:startovat ve streetu muzes, jen bez + bodu za detaily
Startovat by mohl v RC AST kde zrcátka mít vůbec nemusí, absence stěračů je penalizována. Tento závod ač patří do seriálu RC AST se řídí pravidly CEST a tam stěrače a zrcátka jsou podmínkou pro kategorii street... Toliko k doplnění.
Jinak chlapci toto vypada velice zajmave..ja osobne jedu..pokud tedy mne do toho nevleze kseft co mam na 2 vejkendy domluven a jeste nevim kdy zacnu.. topic15257.html vypada to vazne super a pro vsechny!!!!
to Fando: pusku nevlastnim a ani nevim kdo by ji mohl tudis nepomuzu..jen dotaz co jsi s ni mel v planu??
Power Wagon Trial TRX 4 sport kit
Jeep Nukizer trx 4 sport kit
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
LRP S10 Blast TC 2 Subaru Impreza
Traxxas Summit
Fendt 1050 Vario + Sklopka KRAMPE
http://tom60105.rajce.idnes.cz/
Poschlmartin-klobouk dolů Martine 8o Tome-nic velkýho,chtěl jsem přeměřit,zakreslit, jsem přišel ke krásnýmu přířezu z ořechu,před 15ti lety kácenýmu,kus od větve,nádherná kresba,překrásnej kus dřeva.Tak jsem chtěl udělat pažbu.A páč jsem vždycky bastlil jen pažbu typu "hunter,či winchester",chtěl jsem zkusit pistolový úchop s tupějším úhlem,a thumbhole provedení.Tak jak to má zminovaná L96 A1,nebo její klony.Neva,já jen kdyby jsi věděl. Jinak jak už jsem psal,Sokolčí nejedu,nejsem tady.
Díky Tome. Na tuto akci určitě přijeďte. Bude to parádní. Vemte ženy i děti. Pro ně je tam zázemí dobré. A my budem 2 dny jezdit, popíjet, jezdit a zkoušet různé modely ;-) Prostě relax v kempu a vše potřebné v okruhu 70m. Sebou veškeré RC co máte doma. Prostoru s veškerým povrchem je tam dost :FINE:
JJ,to by šlo,jak lokací,tak datumem :OK: Až přijedu z dovči,tak sednu na chvíli k autu,at ostatním spadne trochu čelist :-D a 14.8. snad budu ready :BYE:
Nooo ja... Ja bych celkem jel. Vimperk moc nevychazi, zatim, sokolci bych si dal, koukal jsem bude hodne lidi z fora, takovejch tech skejlistu adventuristu, budou s nima pekny fotky, ne jako s wolfovo sawbackem a nohama na slozisti. Akorat jsem se este neregistroval pac se doma deje takovy to prazdninovy pujcovani deti a abych s sebou netahl 3 cizi fakany co si ze strejdy delaj hovno. Jedna teta zrovna provozuje "bezstresovou vychovu" :mrgreen: takze sedmiletej smrad s chlupama na zadech a pod nosem vsude neovladatelne skace, trha, nici, pri tom vsem neskutecne rve a pisti a ta teta stoji ve stinu, coudi a polohlasem ho napomina "Kubicku Kubicku prosimte mohla bych te poprosit abys tak nerval?" ..on ji samosebou ignoruje, po nekolikerem zopakovani prosby zakrici "vyser se na to zkurveny telefonovani/koureni/co zrovna dela, do pici do prdele" a dela si dal co chce.
Tak nak si nejsem jistej jestli chci tohle absolvovat mezi dvaceti autama za 30 tisic jedno :-D :-D
Takze este musim hovorit o datech konani techto domacich akci...
twl snad to není moc OT,ale tuto půjčování,hlídání a směnna dětí u nás bylo taky.A děti stejně tak smradi,měli jsme o víkendu na hlídání dva malý moraváky(už to je diagnoza),jsou s náma nějak příbuzný či co.Že jsou v těhle zeměpisnejch šířkách(Morava-vše od Jihlavy dál je už Asie,pozn.autora) uřvaný,to nevadí,navíc děti že jo,tak at si zaječí.Ale jak se k sobě chovali,toho nejmenšího terorizovali.bavili se tím že mu lili vodu do ksichtu-zřejmě nějakej "kinder.waterboarding",a přes napomínání nepřestávali,a vyvrcholilo to tím,když vzal nějákou dětskou pistoli a začal ho z metru střílet do hlavy.To už bylo moc,tak jsem mladýho odzbrojil a podržel ho na chvíli pod vodou v bazénu...Když pak bylo konzultováno z rodiči,tak se mi dostalo odpovědi,že jejich Honzík přece nezlobí a třeba to bylo jinak.Tak jsem paní tetě,či co je to mojeho vysvětlil v duchu amerického středozápadu,že na mém pozemku,platí moje pravidla,a že se budou chovat slušně,páč tady vychovávám dceru(která všeho byla svědkem) k nějákým hodnotám a jestli si stojí za svým,že se rozloučíme.A do hodiny jsme byli sami a byl klid.A jako že jsme tady skoro všichni tátové,tak si přestavte,že chtě nechtě budou takový lidi naše krásné a slušné ratolesti potkávat denně...Jsem se rozohnil,zpět k RC.Jak jsem psal,Sokolčí tu nejsem,Vimperk na 90% jedu :OK: Mějte se tady krásně,už jen pár hodin a mířím s rodinou směr Londýn :CIAO:
Taky máme doma jedno dítko - jihočešku a naprostá pohoda, tiché, bezproblémové, až zbytečně ostýchavé - třeba s náma nespí venku, ale chce na noc do postele a čurat chodí na záchod, ale oni to holky maj trošičku jinak...
S děckama co jsou malinko jinde jsme měli konfrontaci hned první měsíc ve škole. Matěj nastoupil jako prvňák do malotřídky tak kdesi u nás a hned měl konfrontaci s druhákama. Tak po měsíci šikanování kdy mu maminka říkala, ať se drží zpátky a jde příkladem si stěžoval mě, že jsou blbí a že ho mlátí a do školy že nejde. Co můžu, povídám: "O kolik? O půl hlavy? Tak mu řekni ať tě nechá nebo bude zle a jak nepřestane bez dalšího varování mu jí vypal, ale pořádnou přímo na nos a do krve! Pak dá pokoj." Do tejdne jsem byl v ředitelně, Matěj prohodil svého staršího spolužáka skrz sádrokartonovou příčku do vedlejší třídy, škoda skoro 50... A dopadlo to dobře - ředitel to zatáh a klucí byly poučený ALE hlavně je od tej doby klid... Zlatá vesnice, jinej přístup...
Na Sokolčí máme registračku na NE, ale v sobotu se dáli okolnost a čas máme v plánu ukázat a i trochu pojezdit. Těšíme se na večer. Slibujou nám i nějaký to ubytování a zázemí, tak se to rýsuje dobře...
Vodník jak nebudu mrtev či něco podobnýho jedu v Pá a So večer valim pryč - povinnosti, ale není možnost si nechat takovou akci ujít. By mě děcka sežraly :hura:
Nu vidíte - nakonec je i kam jet, Sokolčí se nakonec koná, ale jen v sobotu :-p
Nebude se bydlet na Přehradě ale u Dubu, takže změna jen ve směru kudy se jde ke zřícenině. Zas je tam potůček a v něm bývají k vidění i raci, to je na skejlovou fotku z fantasmagorickýho filnu jak dělaný. To je hezké. Tak budu ještě chvíli přemýšlet zda vyrazit nebo ne...
Zrovna MTB na Zadově a pak ta práce, ta má po posledních několika tejdnech šílenej skluz, o víkendu bejvá občas i nějakej ten brigádník, do jedný střechy mi už skoro měsíc prší, chtělo by to něco dodělat, zkasírovat nějaký prachy ať je co jíst . . . a ne furt někde trajdat po výletech...
Jeste, ze uz skoro mesic neprsi. Jinak by to bylo veru naprd.
... Koukam, opravdu tady vsichni maji hejna deti. To sem se dal do holportu s veru nejakejma kumpanama... :-D
Na tom Sokolci bude hafo lidi, i ze slovace se ozejvaj hlasy, to bych si nerad nechal ujit kdyz je to bliz nez do Vimperka. Martin v ramci bojovky pude ten kousek asi i pesky na jednu baterku....