korvetak píše:
Zdravím, nikdy jsem to nezkoušel, ale jak naložím dřevo na tatru i do vleku??? jsem to zkoušel stylem, zapřáhnout vlek, naložit vlek, odpojit ho a pak přidat korbu a na tu pak další náklad a připojit vlek ... v reálu to bylo tak, že jsem připojil vlek a na tatře žádná korba, a dal jsem naložit krátká polena a ono se to naložilo na tatru ikdyž neměla korbu ....
Jo taky po implementování modu s barevnými tatrovkami mi zmizela možnost interiérový/kamery na střeše a to úplně na všech autech ... nevím co s tím[/quote]
Dřevo na vlek samostatně zatím nejde. To co tady jezdí je náklad připojený k autu a pod něj daný vlek nebo návěs. Proto musí mít každá modová nástavba vlastní dřevo a je v tom na nakládce trochu bordel. Pokud vidím používáš můj balíček tater který jsem sem někomu na vyzkoušení upnul ale u něj jsem psal že není odladěný a že je zkušební a trochu zlobí. Navíc když zkombinuješ víc aut (nemyslím tento balíček ale ještě další) tak si většinou přehraješ nějak i dřevo to log longs xxx a tím ti pak na konkrétním autě nechodí. Náklad nedrží na stejném addonu jako korba nebo vlek. To má samostatný addon, proto když nějakým přemáznutím nebo vložením dalšího auta něco změníš, tak ti může naskakovat i na auto bez korby. Tento můj balíček je dělaný na řízení volantem, upravené na řazení 5 rychlostí a na spouštění kabinové kamery přes volant, knoflíkem. Podotýkám že jsem to avizoval už když jsem ho tu upnul že není zrovna ideální pro všechny. Tak tam stačí v messhes smazat složku env (+promazat abdata), mě ta ikona kamery vadí a na nic ji nepotřebuji, proto je neviditelná, ale jinak tam možnost vrchního pohledu je a skoro všechna auta mají pohled z kabiny, na volantové řízení téměř nutnost.[/quote]
JJ mám více modů, ale dřevo jsem dopsal v xml aby to šlo na to co i původně, takže by mi tam mělo jít všechno jak předtím ... aha jo ono tam to env zůstalo, já měl za to že jsem to smáznul. Moc dík