upload images free

upload pictures
Moderátor: zidon155
rubiconCB píše:Zlatý zadokolky,já to prostě s předokolkou neumím,už vůbec ne na sněhu.Zas jsem se ujistil,že předek nebrat,snad na důchod možná......... :lol: :lol:
rubiconCB píše:Dobrý video,jsem tě úplně tlačil očima,aby jsi toho hajzla dostal.Já mám zatím online smůlu,možná někdy koupim origo......... ;-)
korvetak píše:rubiconCB píše:Zlatý zadokolky,já to prostě s předokolkou neumím,už vůbec ne na sněhu.Zas jsem se ujistil,že předek nebrat,snad na důchod možná......... :lol: :lol:
Tak zkus rallycross, já na něm ujíždím už tak 14 dnů. Tam se sejdeš s kdekým. Včera jsme s premciogem jezdily i s nějakým turkem. Dneska jsem dirtoval s němcem, řekem, rusama finama a já nevím od kama ještě. :OK: Ale jinak čas máš dost dobrý.
O rány není nouze ale je to docela vzrůšo. Tady mám ze dneška kousek nahraný. :CIAO:
https://youtu.be/L9DYQfwA95o
maztekk píše:Pěkně rallycrosujete, tak třeba někdy dejte info do diskuze a můžeme být tři ;-)
Premiciog píše:tož sem to zkusil....de to...:-)
Premiciog píše:Výzva pro tento týden...MONTE CARLO / ROUTE DE TURINI MONTÉE/ AFTERNOON / CLOUDY
kára žádná raketa,ale zaslouží si protáhnout :-) Opel kadett GT/E 16v
prvotní čas...