ČESKO REPREZENTUJE!! :-)

Opět totální bomba, byli jsme namixovaní v týmech, já jel s batkou z Maďarska (loňský i letošní vítěz poháru CEST) a s jakýmsi rakušákem a tratě teda slušnej hard. Občas dost prekérky, ale jeli jsme jako poměrně dobře, takže druhé místo v Ultimate a mez jezdci celkově jsem byl šestý v Ultimate. A to nemluvím ani o klukách s cécéčkama, co v streetu týmovou soutěž vyhráli. Těžkej sajgon na šutrech, ale krása, těžké tratě mám rád, Žloutek se popere se vším. Moje nové prořezané Maxxisy totální bomba, jsem z toho nadšený, na kamenech i o cosi lepší jak Raunovy Pitbull Growler. V pátek tedy podstatně menší účast, ale my jsme se bavili náramně. První láhev rumu jsme si vypili v poklidu s Růžou a Kubou a našima kočkama, u druhé jsme se začali nějak vrtět a třetí jsme doráželi již ve velkém stylu s rakušákama a maďarama a byla fakt prdel. Zničehonic se z hovna dala do kupy partia jak sviňa a žilo to. Detaily nejsou třeba rozmazávat, ale už mě trochu znáte, tak si můžete domyslet :lol: byla to bomba, velice krásné závody, čechů osm kusů ... absentéři můžou opět litovat :-) dohromady cca 65 lidí .... a chodil s náma komisař, tak jsme nemuseli řešit žádné výkazy a na plno se věnovat ježdění. Každá sekce na 40 minut a byla to chvílema dost hoňka, aby se to stíhalo
Thanks a lot for everyone who organized and prepared this great event. Nice hard sections, really interesting terrain here. I have lots of nice memories and hope that i will visit Retz again and again and again ... :BYE: