Joo, tréning by byl dobrej, je tam teda ještě mrtě trávy, až to ten randap vyhubí tak to bude lepší. Nicméně jezdit se tam dá, to jako jo. Já jen musim slepit ten disk co mi rupl, a možná bude i jiná budka, tak uvidíme.
Jsem Jirka. 1:10 CC-02 Nissan Patrol GR Y60 Wagon 8) 1:1 Nissan Patrol GR Y60 Shorty Seru na body, jezdím po poli...
Dnes jsme si s Jiřinou majinko pomůdovali.... :twisted: :twisted: Malá ochutnávka... Jen co bude čas bude i video... :-)
A teď nastává otázka :!: :?: :idea: Udělat či neudělat i bahnitou sekci na triálu? :-p
Pavel Suchomel Buggy Bullet V3 - momentálně probíhá GO Nissan 350Z - od roku 2012 probíhá GO SCX-10 - HPI Bronco - momentálně probíhá GO mé rajče 4 Válce stačí, když turbo tlačí ... ...jo a nejlepčí kanál na TyTrubce najdeš zde...
Já bych neudělal, všichni kromě nás dvou se bahna hrozně bojej, a pak by k nám nejezdili :-D Uděláme koryto s bahnem a kdo bude chtít tak si zamůduje :-D
Jsem Jirka. 1:10 CC-02 Nissan Patrol GR Y60 Wagon 8) 1:1 Nissan Patrol GR Y60 Shorty Seru na body, jezdím po poli...
Blbej datum :/ v suchodole je posvicení....co sobota?
NISSAN PATROL Y61 cc-01 Nissan patrol y61 GU IV scx10 toyota fj 45 TRIAL SPECIAL homemade no road...no problém GT3B 8ch Ondra http://odas.rajce.idnes.cz/
Zdravím, chci se optat zda je NivaLend dostupný k volnému ježdění? Jen tak se vyblbnout a zajezdit si. Popřípadě někde v okolí Náchoda +- 30km něco neznáte? Offroad? Mám Axíka Wraitha :wink: Díky
Zdááárec, o víkendech, prázdninách a prostě když se nejde do školy, po dohodě :-)
Pavel Suchomel Buggy Bullet V3 - momentálně probíhá GO Nissan 350Z - od roku 2012 probíhá GO SCX-10 - HPI Bronco - momentálně probíhá GO mé rajče 4 Válce stačí, když turbo tlačí ... ...jo a nejlepčí kanál na TyTrubce najdeš zde...