... Maxi, jamaha 1000 je hodne sirokej pojem, jakoupak mas?
Jinak auto na takovejch gumach na sluzebni cesty neni napad vycucany z prstu... Znam obdobu.. Zalezi jak kdo pristupuje k danim :-) ... Kolega jezdi postarsi x5 s osmivalcem, uloha tohoto vozu je zlevnovat zaklad dane :-D v technicaku ma uvedenou prumernou spotrebu 42,5l. Samosebou to za tolik ani nejezdi, ale co je psano, to je dano :-D a nikdo se nad tim nepozastavuje. Proste ho potrebuje k praci a je to. Jestli Aviaro nedela dealera cerstveho mleka (dovezl by maslo), snadno s tim muze sluzebni cesty konat :-D
Tak sem dám taky svoje přibližovadlo. Jawa 125 travel po GO, motor po vejbrusu, ještě v záběhu, novej lak a všechno daný do pořádku po předchozím majiteli, kde fakt zkusila. Nakonec jí zadřel, rozebral a po třech letech jsme jí koupili my. Po "renovaci" najeto něco málo přes 550km, aktuálně jsem nekoukal, teď drandil taťka tak nemám přehled.
Jak se kolega zmínil o služebních cestách tak mi to bylo jasné,že to je podnikatel a uměle tim snižuje odečet daní. :mrgreen: ------------ Woyta - Vytažený tank z vody jsem viděl na Youtube.com a tam ho po tak dlouhé době ještě nastartovaly a odvezli do muzea. ------------- Woyta - To jsem s tim blátem četl na OFF foru,že bláto trochu izoluje proti zimnímu solnému posypu silnice,ale dlouhodobá učinnost bláta na OFF vozech neprospívá rámu vozu,který po čase shnije. ------------- rc-vitek - dobrý stroj v krásném stavu. :FINE:
Děkujeme, ten stav nám dal dost zabrat, ale jsem za ni rád. Co jsem koukal na úplně novou, tak lak je hroznej pomeranč už z výroby, tenhle je o 200% lepší, taky bohatě zaplacenej. Motor byla kapitola sama o sobě. Ale tak prvotní investice byla 6000,- druhej motor kvůli klice s ojnicí 3000,- lak 4000,- atd. ale naštěstí jsme se na cenu nový nedostali :lol:
Swiňáku, dobře Ty ... :lol: Takový hlášky. Bláto fujky fuj ...
Bahnu se se svejma autama zásadně vyhýbám ...
No, Boggery vyjdou v mym "dětskym" rozměru (33x12,5 R16) na 8500 Kč / ks. Hodně drahá guma, ale pecková. Hučí jako kráva, kam se na ní sere T3-ka (Simex).
Jak říkám, ideální guma na machrování před Teskem ... :mrgreen:
Btw. Něco pro Ládíka, navoněná Diskoška, když sem jí myl 3x tejdně ! :twisted: :lol:
;-) :tleskam: aviaro - když na to koukám tak bych radši bral toho Nissana od bláta. Ta střibrná Felicie je také nějaká od bláta.Jak ty to děláš??Vše od hlíny. :mrgreen:
To by se tady u mě pos...ly přijet tam takhle zablácenej na naměstí a nebo na nakup k Tesku a nebo Lidlu. :-D :-D
To by se mi líbilo. :mrgreen: :mrgreen:
Ta diskoška je na mě moc čistá a není to zrovna muj tip vozu,ale jinak pěkná.
Ty voe aspon na to zdravi by to chtelo vic. Se ti to splasi, zajedes naky baby na zastavce a jen co je zaleci ve spitalu tak fiiiiiii 100 mega pryc a ty dluzis tricet mega. Nic moc.
Nejdrazsi je napriklad prevoz zajetyho (do mrtva) v cizine do vlasti.. :mrgreen:
Musis uvazit, jak a kde s tim jezdis... Pokud zasadne mimo silnice, tak jsi asi uvazoval spravne... :-)
Po dvou sezonách Plechcupu jsem se konečně s Modrým Skrček dostal na bednu. Tentokrát mi to Trinom s mým vlastním autem nevyžral. :D Čas kola ve Vysokém Mýtě byl 59,7s.