plutoone84
Píšu hodně

Re: Vaše auta 1:1

Já osobně se v tomto tématu velmi dobře bavím. To čím se zde někteří chlubí a k tomu názory jejich obdivovatelů. No prostě pecka :-D
Deff maniak
Píšu hodně

Bych i po slepu poznal rozdíl mezi Y60 aY61 :wink:
Jiří Huser
16 let
1:8 Land-Rover D130(minulosti)
1:8 Vaterra acsender K5 blazer
1:8 Vaterra ascender ford bronco
Za chvíli vectra B ;)

http://jerrrrry.rajce.idnes.cz/
Joseph_Breaker
Přispěvatel

milan008 píše:Mno jo, ale nenapsal si kerej je kerej :-D

máš pravdu Milane..... Ten vlevo je černej a ten v pravo tmavěmodrej
a Hádanka zníííí že Y61 je nástupcem modelu Y60. tož zkus Hádat 8)
Pes který štěká...
...je nedovařený.
Joseph_Breaker
Přispěvatel

plutoone84 píše:Já osobně se v tomto tématu velmi dobře bavím. To čím se zde někteří chlubí a k tomu názory jejich obdivovatelů. No prostě pecka :-D

Jak chlubí? od toho tady to vlákno je né? pokud má doma někdo nějaký zajimavý auto my mu ho tady milerádi zkritizujem...... 8) Nebo myslíš že to tady je od toho aby si ted všichni škubali závistí vlasy že Von má Patrola a Támhle ten Kadilaka .. ? :-(
Pes který štěká...
...je nedovařený.
Mira
Veterán fóra

:-D dyť jo :wink:
milan008
Veterán fóra

:-D to je jako v Hornbachu, také znají odpověď na každou otázku :-D
bflmpsvz
aviaro
Častý přispěvatel

Dnes jsem ze zajímavosti zajel zvážit GRko a kraťas, v mojí téměř sériový, konfiguraci má 1920 kg s necelou půlkou nádrže. :P

Předchozí "posty" snad radši ani nebudu komentovat.

Snad jen přihodím svůj názor na Y60 a Y61 tak nějak jak to vnímám já, pohledem člověka, co už nějakýho toho Patrola měl.

Y60 je legenda, která měnila dějiny (po listech japonců / španělů první na vinutejch) svojí bytelností a jednoduchostí zároveň. Nikdo od ní samozřejmě nečekal extra výkony na silnici, pohodlý osobáku nebo snad spotřebu s 3,5 tunovym vlekem do 5-ti litrů ... :lol: Na to, na co byla vytvořená - terén, stavby, práce - tam je doma a tam taky funguje.

Jak kdysi někdo z mých přátel na jedný z akcí, X let zpátky, kde kámoš topil GéeRko v bažině pravil na výrok přihlížejícího " Hele, vždyť se to auto strašně ničí ... " - Tehdá mu řekl: " Chlape, to je Patrol, GRko, to se v terénu neničí, ale používá ... " :twisted: Pamatuju si to dodnes.

Y61 je pro mě až moc "nakynulá - oplácaná" - nabrala na váze a rozměrech, což je a není špatně, to ať si každej přebere jak chce a jak mu to přijde k jeho úmyslům a potřebám ... Vzhledově je 61-ka povedená, "pofejs" je už dost moderní a každýmu nemusí sedět. Já chtít něco "civilnějšího" nebál bych se jí. Technicky jsou to téměř stejný auta, každý má teda svý lehký výhody / nevýhody. 61ka má větší klouby poloos, větší brzdy jinak totožný s 60tkou. 60ka má zase bytelnější rám (tam, kde má 60ka výztuhy plný, má 61ka dutý apod.), holt už se při výrobě muselo na spoustě věcí šetřit.

Inu, mám rád všechny Patroly, některý víc, některý míň ale GRko - Y60 u mě teda vede, ať už vzhledově tak technicky i se všema svejma neduhama ... Ikdyž takovej japonec s 3,3 TD ... hmm ... :mrgreen:

Volba jasná, když expediční auto na cestu kolem světa tak nazbrojit Y61 a když vše ostatní, tak Y60 ...
mrak03
Píšu strašně moc!

tak sem si pořídil novej pomník
Felicia 1.3MPI

Obrázek

no, přes měsíc práce od rána do večera

http://rc-listany.rajce.idnes.cz/muj_no ... k_Felicia/

Obrázek

zatím to jezdí, ale potřebuju ještě udělat motor a pár drobností a budu mít hotovo
MRAKOLEND-rc park
Hitec-2,4GHz
OT64-SKOT
LIAZ-plachta
MITSUBISHI PAJERO-CC01 trial
Holídajka by MRAK
MITSUBISHI PAJERO WAGON-CC-01
HAJZLTEAM -patřím k nim
http://rc-listany.rajce.idnes.cz/
http://www.youtube.com/user/DOLUBOBO
aviaro
Častý přispěvatel

[youtube_url]http://www.youtube.com/watch?v=b5EAEDi0LOU[/youtube_url]

:twisted:

Samozřejmě, klobouk dolu, pěkná práce. :wink: Tak konkrétně u Tebe se není čemu divit, jsi moc šikovnej mekánik ...
Woyta
Píšu hodně

Červená barva. Že by domácí suříkovka?
Joseph_Breaker
Přispěvatel

aviaro píše:
Volba jasná, když expediční auto na cestu kolem světa tak nazbrojit Y61 a když vše ostatní, tak Y60 ...

Přesně jak říkáš, každýmu sedne něco jinýho a každý má svý pro a proti. S Y60 jsem jel Rumunsko, a první kilometry za vlantem... ty vole to byla tragédie, hotový středověk, v autě málo místa.... byl jsem z toho na prášky :lol: ale druhej den jsem si už zvyknul..... Asi jsem Metrosexuál bo co :-( ..... prostě 61 mi sedí :oops: a až bude mít mechanický čerpadlo, pozink rám, stan na střeše a kuchyň v kufru, tak si jí asi vemu za ženu, mršku jednu těžkou :tleskam:
Pes který štěká...
...je nedovařený.
plutoone84
Píšu hodně

Joseph_Breaker píše:
plutoone84 píše:Já osobně se v tomto tématu velmi dobře bavím. To čím se zde někteří chlubí a k tomu názory jejich obdivovatelů. No prostě pecka :-D

Jak chlubí? od toho tady to vlákno je né? pokud má doma někdo nějaký zajimavý auto my mu ho tady milerádi zkritizujem...... 8) Nebo myslíš že to tady je od toho aby si ted všichni škubali závistí vlasy že Von má Patrola a Támhle ten Kadilaka .. ? :-(

Myslel jsem to tak, že většina toho, co je zde k vidění jsou totál popelnice, nebo naprosto obyčejný auta, anebo auta, která měla být už dávno po smrti a jejich majitelé se je snaží vzkřísit z mého pohledu nesmyslným úsilím, kterým jim nepřidají žádnou hodnotu, anebo si je vytuní tak, že jsou totál na hovno. No a teď nastane linčování. Ale já to prostě tak vidím.
Joseph_Breaker
Přispěvatel

plutoone84 píše:
Joseph_Breaker píše:
plutoone84 píše: Ale já to prostě tak vidím.
a každý to vidí jinač, Já mám třeba 18 let starou oktávku který se držím, protože vím že je to spolehlivý auto a nikdy za ty roky nezklamalo. Já bych zase v Baráku nesnesl Moderní popelnici. Máti si ted koupila supermoderní sračkama nabitý Hnujdaj. Já bych to vážně nechtěl Navíc moderní auta už nikdy nebudou mít ty koule co ty starý, už to jsou jen spotřební produkty s datem spotřeby 4 roky, a zachvíli tě to ani nepustí k volantu..... Hold pro každýho pojem Auto znamená něco jinýho. Pro někoho je to stroj nabity supermodernima technologiema. A pro někoho věc která ho z bodu A do bodu B doveze kdykoliv za minimum usilí. At' už má najeto 1 000Km nebo 300 000Km ... Hold jak říkáš ty.... každý to vidí jinač a každý má to svý....A nejlíp to vidím když někam přijedu patrolem, a slyším ty otázky stylu ''Kolik to žere? Jaká je nato pojistka? Jak je to starý? A proč jsis za ty prachy nekoupil fungl nový Hnujdaj?'' Proč? protože za 4 roky to mužu hodit do kontejnéru a Jít si pro další...... Né děkuji..... :NO: Já jsem stará škola......
:CIAO:
Pes který štěká...
...je nedovařený.
Mira
Veterán fóra

Plutoone, ja tady v tom chlivku platim za hroznyho kecala, rozumbradu, ted par sprostych slov a pak este za totalniho nenavidece felicii (mraku, pekna barva, maska milotec nebo nejaka vlastni? .. Ale furt filcka... My uz jsme si to rekli... :mrgreen: ) - ale nedovolil bych si nekomu hanit jeho vztah k plechovce. Nalestenej favorit se zatisim u jezu uz dnes moc neuvidis :mrgreen: a feldu prestrikanou nejakym sprejem na disky, asi aby lepe jela, taky ne. Jenze je prave pekny rozebirat v diskuzi prave ty duvody, proc je vztah majitelu prave takovy.. Treba mel borec v tom facku svuj prvni pohlavni styk, nebo co ja vim, treba ta oktavka jednicka je v mnoha ohledech fakt priserny auto - ale proste jezdi za 5 a porad a treba ti v pripade vyklepani cepu neupadne kolo. Kazdej na tom neco vidi, i kdyz si ostatni tukaji na celo, zda je clovek zdrav, kdyz chce jezdit 25 let starym fiatem convertible s preukrutnym motorkem pod kapotou - a presto mu snad nebudeme upirat jeho radost ze ma kabra a to, ze on to vidi jinak... Preci tady snad neplati vy ste blbci a ja letadlo, nebo jo?

:-D jsme komunita co si hraje s autickama, mozny je vsechno :-D

Nebo si ty pelechy snad zavidime??
Procpak se nechlubite escaladem nebo rangeem nebo jagosem ci zanovnim Eckem.. Mi nerikejte ze to tady nikdo nema. Vsak Xpetek stoji na parkovisti srazu na jezdeni obcas dost. Jen si treba nepotrebuje honit triko a nebo, spis, je zvyklej drzet hubu ze ma uspech, aby ho ostatni nesezrali..

Ja mam 405 se shnilym spodkem a vykotlanejma napravama. A samosebou totalne nefunkcni elektronikou. A taky mam svy duvody proc tim jezdim :-D
Mira
Veterán fóra

Joseph_Breaker píše: ..... jen spotřební produkty s datem spotřeby 4 roky,
:CIAO:

Musis myslet, ze pri porizeni auta do firmy jako do majetku odepisujes nejakou zakonem danou hodnotu plus nejakych 5.50 za kilometr nebo kolik - za ty 4 roky se ti to takhle papirove vynuluje a jak rikas, zahodis do popelnice protoze uz nema zadnou hodnotu a koupis novy. PROC tedy zasirat svet haldou starych nemodernich vozu, ktery ale porad jezdi - kdyz je vyrabime z recyklovatelnych materialu a muzeme jezdit novym, spolehlivym vozem v zaruce...? Podpora trhu, lidi maj praci....

Bys taky chtel na kramu koupit jogurt, co muzes mit v lednici nacatej 20 let jen proto, ze ho moc nesnis a nechces si kupovat novej jenom proto, ze ten starej hnije... protoze je starej....? :wink:

Dost rozumnym komentum :-D deme hanit felicie :-D sup sem nejakou

Zpět na „FreeKec“