snad 30 pokusů a ani jeden se magické hranici pod 3.22 - 3.15 neblíží....ani po zkoušení nastavování auta.
Tak tentokrát jen smutně přihlížím,bojů o prvenství se neúčastním....prostě nejde mi to 8o.
Tak alespoň účastnický čas...
Moderátor: zidon155
Premiciog píše:Tak Finsko je nádherné, ale můj šálek to není...připadá mi že jedu jako blázen a ve finále zklamání... :lol:
snad 30 pokusů a ani jeden se magické hranici pod 3.22 - 3.15 neblíží....ani po zkoušení nastavování auta.
Tak tentokrát jen smutně přihlížím,bojů o prvenství se neúčastním....prostě nejde mi to 8o.
Tak alespoň účastnický čas...
rubiconCB píše:Klucí,já se nějakou dobu teď asi nezůčastním,možná sporadicky.Ale sleduju vás :-[
Premiciog píše:Delší dobu je tu mrtvo, zkusím to tu oživit....navrhuji nový typ soutěžení...lze vybrat 5 RZ naráz a pak sem hodit výsledný čas...ještě s tím, že uzávěrka by byla třeba do sobotní půlnoci a neděle na zápis výsledků. Tak by nikdo nevěděl čas ostatních a svůj čas by považoval za ten nejlepší...o to větší nervy. Co vy na to?Začátek od 28.12.2015 :-)
soutěžák: BMW E30 M3 Evo Rally
Premiciog píše:Kdo chce,může do soboty 24h ještě zajet...Tak parťáku Korveťáku...zase jsi mi to natřel :OK:
maztekk píše:Tak do toho se klucí taky zkusím zapojit :lol:
Zapnul jsem, zkusil jsem, zklamal jsem. Fakt mi to nejde, jsem dřevo ;-)