Mám docela dilema. Nevím jakou barvu dát na masku. Lesklou černou, nebo matnou černou. Nášlapy a nárazníky jsou matné černé. ale to je podvozek. Až nabarvím boudu, tak ta bude díky lexanu lesklá černá. Pro co by jste byli?
Jinak jsem konečně ve fázi která mě baví a to je skládání. Všechny díly nabarvené a dnes jsem přehodil obal převodovky. Tentokrát jsem si to dal i s nabarvenou spojkou :lol:

Jak bylo vše obroušené a znovu nabarvené, tak je s tím radost pracovat a je to fakt hezký. Nášlapy se povedli :OK:

Další na řadu přišlo smontování šasí.

Přední plastové podkovy na tlumiče byli za ty 4 roky dost vyměklé a při nasazení body jsem už musel hledat tyčky. Rozhodl jsem se pro pevnější variantu z Asiatees.

Měl jsem strach aby tam pasovaly Slickovo prodlužovací držáky a naštěstí to vychází na setinky.

Nejvíc zabrat dala zadní část. Jak jsem rovnal nárazník, tak teď vychází, že se o něj úplně opírá naviják a byl problém se trefit šroubem a musel jsem dost šponovat. Šroub jde tím černým plechem, rámem, držákem zadní příčky šasí a červeným "U" profilem, který drží naviják. Ze zadního nárazníku mám stále strach, jak bude pasovat s klecí. To rovnání byl fakt porod. Zbytek by se měl dorovnat při pádech venku :-D

Zadní zlomenou tyčku mi nechal vysoustružit Desťák v německu a za to mu strašně děkuji :YOP: