Tak si to konečně vydal :tleskam: Úplně nejvíc nejlepší mapa pro práci, kooperaci, zábavu :FINE: Neváhejte vyzkoušet, po stránce obtížnosti budete kolikrát na prášky ale o to víc si pak uvědomíte jak je to dokonalý počin ;-) Jen tak dál chlape, nastavil sis dobrou laťku :-I
Našel jsem na disku (asi dost starou verzi) Zidonovi T813 a přišel jsem na konflikt u krátkých klád se samostatnou V3S zde z vlákna. Stejný název souboru (short logs), když dám do hry oba vozy, krátké klády jdou nakládat jen na jeden. U T813 není průhledné sklo (na YT jsou videa s průhledným) a blbne stín, je aktualizovaná verze? Jinak jsou oba náklaďáky parádně zpracované a zábavné, smekám před autory! :hura: Hra mi ale začala blbnout, je třeba mazat cache při každém spuštění hry, jinak při spuštění spadne (i když neměním auta). Ještě se Sidovým Jeepem YJ to fungovalo normálně (tedy zůstalo nastavení a příp. pozice auta v mapě), pak jsem zkusil FJ40, T813 a V3S (nejdřív jednotlivě) a u všech se to chová stejně, ve hře jsou jinak auta plně funkční. Neřešil někdo podobný problém? Mám Steamovou verzi hry.
stavím Defender D90 pickup Jeep JK GCM Skeleton Axial Wraith Castle Mamba Max Pro, Tekin ROC412, 3S Tamiya Ford F-350 High-Lift Novak GoaT combo
Dreva ti idu nalozit len na T813 preto lebo v subore load_logs_short nie su korby z V3Sky. Staci ked otvoris ten subor v notepade (notepad++ je preferovany) a do <RequiredAddon Type="" /> Medzi uvodzovky dopises meno korby z V3Sky.
Mam namet na novu mapu na novu temu : V nemenovanom kraji na nemenovanej rieke (priehrade...) dojde k pruseru v podobe velkej povodne. Hrac bude akoze zachranar, ktory sa so svojim vozom bude musiet dostat k vsetkym zahalovakom, ktore budu predstavovat ludi v nudzi, bude musiet odomknut vsetky sklady civilnej obrany - budu to klasicke garaze, okrem toho bude musiet odviezt aj potravinovo - liekovu pomoc (vyuzijem novy typ nakladu). V mape bude zopar hlavnych asfaltiek, niekolko polnych ciest a ostatne zatopene plochy, kade sa sice bude dat prejst, ale bacha na zavlahove polnohospodarske kanaly, tam ked zahucis, zrusis auto :twisted:
Zdarec, tak co neví někdo nějaký novinky, ve středu psali, že už je všechno hotové jenom jim chybí jenom jazykový balíčky, které by měly být nejpozději do pátku ... Tak jestli fakt dneska nebo se to zase odpíská?
Mně se už na steamu některé hry aktualizovaly 2x a jiné dokonce 4x (naposledy s novým obsahem) a SpinTires ani ťuk. Přestal jsem to čekat každý den, ale už by bylo na čase.
Na forku Oovee včera dal moderátor toto: Hate to say it guys - just when we thought we had it sorted, some idiot tester (cough), goes and finds more bugs that need fixing... Long story short - we're expecting yet another build this evening and will be doing an all nighter by the looks. yay. Překlad je přímo ze stránek... Nenávist říci, že kluci - ve chvíli, kdy jsme si mysleli, že jsme měli řazeny, nějaký idiot testerem (kašel), jde a najde další chyby, které potřebují, kterým se ... Dlouhý příběh krátký - čekáme další stavět tento večer a bude dělat vše nighter, které vypadá. yay.
Tak nechci byt nejak prehnane optimisticky, ale uz by to mohlo byt opravdu brzy! :BYE: Posledni verze co jsme meli k testovani uz je ( NASTESTI!! ) bez vyraznych bugu, ktere by negativne ovlivnovaly hratelnost :OK:
Takze tady mate malou ukazku porovnani verzi hry - a jak uz jsem jednou rikal - je to EVOLUCE - ne REVOLUCE :YOP: