Patholog
Přispěvatel

Re: "SPiNTiRES" - TATRA 813 pro novy UPDATE str.247! :)

Pitrsonn dost dobrá práce z T815 DEV DEMO , a nenech se vyvézt z míry těmi bláboly od ostatních.
Komu se to auto nelíbí tak at s tím nejezdí a nebo at ho dodělá. Je jednoduché kritizovat něčí práci když se na ní nepodílel.
V12
Píšu hodně

Vasil prave urobil papiere na T148 !

Obrázek

Auto uz jazdi, v modeli chybala prevodovka, tak som ju dorobil, ako som si zapamatal z realu - cize nebude na 100% presna :(
Teraz su na rade addony.
no107064
Častý přispěvatel

Někdo dříve psal, že je škoda že u mapy tunguska crater je škoda že je jen jedna startovní pozice, teďka mě napadlo, ještě jsem to nezkoušel, jen jsem do toho nakoukl a je to tam, editovat soubor mapy v HEX editoru ... každý auto aji objekt tam má svoje místo ...
V12
Píšu hodně

Asi nemozes zmenit velkost suboru, pretoze sa rozsype jeho struktura. A keby si pridal novu startovaciu poziciu a v nej auto, velkost sa zmeni. Za pokus to ale stoji.

Inak T148 uz svieti, dokonca sa mi podarilo skonvertovat aj osvetlenie palubovky. Je s nou ale iny problem - ked ide auto po terene, poloha virtualneho volantu sa silne meni. Toto v T813 nebolo. Ako to odstranit ?
korvetak
Přispěvatel

V12 píše:Asi nemozes zmenit velkost suboru, pretoze sa rozsype jeho struktura. A keby si pridal novu startovaciu poziciu a v nej auto, velkost sa zmeni. Za pokus to ale stoji.

Inak T148 uz svieti, dokonca sa mi podarilo skonvertovat aj osvetlenie palubovky. Je s nou ale iny problem - ked ide auto po terene, poloha virtualneho volantu sa silne meni. Toto v T813 nebolo. Ako to odstranit ?

Jestli to máš tu verzi z packu od rusů tak má zrcadlově nastavené textury tachometru a budíků na palubce, stačí jen v textures překlopit obrázky a je v poho. A jsou tam dvoje, nevím jestli ty druhé určují odlesk od sluníčka, bo já se nato v minulé verzi u druhých vykašlal a v odlescích jsem měl otočené budíky. Není to nic světoborného ale trkne tě to.
Obrázek
no107064
Častý přispěvatel

V12 píše:Asi nemozes zmenit velkost suboru, pretoze sa rozsype jeho struktura. A keby si pridal novu startovaciu poziciu a v nej auto, velkost sa zmeni. Za pokus to ale stoji.

No spíš moje mapy mají strašně moc startovacích pozic, které jsou ale zamčené, a jelikož název startovací pozice neodpovídá ničemu tak se tam nic nezobrazí ... a tyto pozice myslím ... například u Siberian express je cca 15 startovacích pozic a v menu jde vidět jaké jsou skutečné názvy pozic ... například "4x4 Jeep Cherokee" atd. no zkusím a uvidím co z toho bude ...
zidon155
Píšu strašně moc!

Nahral jsem verzi Tatry "v1.1" ;)
:arrow: http://www.oovee.co.uk/forum/files/file ... -by-zidon/
CC-01 UNIMOG ;-)
EX: CC-01 Suzuki Samurai Long :-)
http://zidon155.rajce.idnes.cz/
korvetak
Přispěvatel

no107064 píše:

No spíš moje mapy mají strašně moc startovacích pozic, které jsou ale zamčené, a jelikož název startovací pozice neodpovídá ničemu tak se tam nic nezobrazí ... a tyto pozice myslím ... například u Siberian express je cca 15 startovacích pozic a v menu jde vidět jaké jsou skutečné názvy pozic ... například "4x4 Jeep Cherokee" atd. no zkusím a uvidím co z toho bude ...

To ano ale když si místo auta které tam není ale má volnou startovací pozici dáš ve výběru jiné tak to maká, v tom problém není.
viz foto slabě šedé že nejsou ale když je změníš tak bílé a s hvězdičkami že jsou a fungují.
Obrázek
Když je změníš za ty co máš vespinu nebo přes JSGME vložené tak to maká a víc není potřeba.
Obrázek
no107064
Častý přispěvatel

no107064 píše:

jo tak si měl pravdu, změnil jsem jedno auto, které bylo zamknuté a bum a nic, chyba, stará verze atd ...
virtual
Častý přispěvatel

Poslední verzi hry zatím spíš objevuju, nicméně ta integrovaná utilita s vkládáním módů je uživatelsky příjemná! Rozumím tomu dobře, že by v "dohledné" době měly tak jít vkládat i výtvory (mapy, auta) zdejších mistrů? Vidím tam políčko necertifikované, resp. zobrazit pouze certifikované...
stavím Defender D90 pickup
Jeep JK GCM Skeleton
Axial Wraith Castle Mamba Max Pro, Tekin ROC412, 3S
Tamiya Ford F-350 High-Lift Novak GoaT combo
Patholog
Přispěvatel

zidon155 píše:Nahral jsem verzi Tatry "v1.1" ;)
:arrow: http://www.oovee.co.uk/forum/files/file ... -by-zidon/

To tam mají asi modem stahuje to 1,2b /s čas 14 hodin do stažení 49,7mb.
Můžeš to hodit na Uložto Zidone155 ? ;)
zidon155
Píšu strašně moc!

Patholog: Tady to mas prde ;)
http://ulozto.cz/xYe8EM2D/tatra-813-for ... y-zidon-7z

virtual: Ano presne tak. Az bude vydanej ofiko uploader tak tam kazdy tvurce nahraje mod ( oovee ho musi schvalit ..) a pak ve hre uz jen 2x kliknes a sam se ti stahne a nainstluje a bude to ;)
CC-01 UNIMOG ;-)
EX: CC-01 Suzuki Samurai Long :-)
http://zidon155.rajce.idnes.cz/
Patholog
Přispěvatel

Děkuji velký vezíre :OK: :hura:
V12
Píšu hodně

no107064 :
ST mozno kontroluje CRC. Pokial nezmenis velkost suboru a prepises spravny atribut spravnym atributom, padat by to nemalo. Ak padne, je tam nejaka ochrana proti hackingu.
povl
Nově příchozí

Chlapi nevíte proč mi ty TATRY najednou nejdou?Používám JSGME pro vkládání modu.Přičemž mi to vytvoří složku přímo v kořenovým adresáři místo složky Media.Mapa Siberian expres funguje.

Tak už to funguje,já vůl tam narval celou složku.

Zpět na „Počítače, hry a jiné virtuální světy“