Hele, kam ty na tyhle prehistorický vykopávky chodíš? Že by ta vaše pískovna? Jinak krásný RC pravěk :YOP: Mně spíš zaujal ten diferák, zadní náprava tak vypadá jako zvětšená z minizetka.
8o 8o 8o 8o 8o 8o vostry.... To je fakt husty. Ja to neznam. Moje prvni poradny rc, kdyz nepocitam formuli a traktor s bowdenem na rizeni, je az rtr scx10. Takze na tohle cumim jako puk. Je skvely, ze to mas a muzes nas tim pocastovat..
Taky jsem měl tento podvozek s karoserií Porsche 935 Turbo a ve své době jsem s ním ,, honil vodu ". Mělo to mechanický regulátor upevněný na servu, rychlost se upravovala výměnou pastorku, nebo otočením celého motoru v loži. Odpružení v podstatě žádné. Tvrdá plastová karoserie slepená z dílů, takže stačila i menší rána a zase se rozkládala. Vysílačka Modela T6 AM 27 páčkovka. Jediné moje vylepšení byla funkční brzdová světla, řešená mechanickým spínačem při pohybu serva s regulátorem. A cena za stavebnici bez vysílačky byla 500,- Kč, což na tu dobu / tuším asi rok 79 / bylo hodně peněz. :YOP: Jedna mizerná historická fotka http://pleskanec.rajce.idnes.cz/Historie/
Provozu schopný to rozhodně je,jen vyměnit elektro,servo,gumy a dát tam 3S a můžu ty trsátka co z toho zbydou namést na lopatku :-D Tohle je jen do vytrínky..... :lol:
Koupil jsem ho za 7kil od týpka co ho postavil,pojezdil a uložil.