Nu jéééje, kdybys nejezdil po republice za prací, zbude ti to ježdění pro zábavu jako nám :-D
Apropo - když čtyřikrát nepojedu pojezdit do Budějk (jako že jsem nejel) můžu jednou do Práglu!!! To vy nedáte, kolik to je na Orty , nebo složiště dva, tři kiláky??? Tak padesátkrát vynech a do Prahy můžeš taky...
To NSP je stavba, na foru je tady na to odkaz, prochazel jsem to, borec nejdriv rozrezal shorta a udelal verzi s platovym platem a pak teprve prisel celokov s tou kleci. Je to naprosto bozi, presne tohle bych od shorta cekal, jakmile jsem to zahlid tak je to laska na prvni pohled. Ovsem pohraj si u toho axika s tlumicema a vahou a pojede takhke taky. Co chces od dvou a pul kil na tlumicich co netlumi... To je drobet ucelovy porovnani...
Nabidka dobra. Yeti s tuhejma. Ale proc ne, cim voc variant, tim lepe. .... O duvod vic stavet auta vlastni, kdyz uz toho tolik koupis.... Jestli nebylo lip za komunistu, nekoupils nic a bylo :-D
jsem si myslel že to tady trochu rozhejbu novinkou od axialu a probudím nějakou diskusi a ono zase nic mrtvo a pak se všichni diví :-( :-( :-p :-p že pořád rejpu
Wofe pro tebe je to novinka a my co mame facebook a tam axiala v pratelich uz jsme to videli pred tydnem... Ja setrim a pak ukazu model... Ne asi to neklapne a nebude druhej v republice.. :-( :-(
Power Wagon Trial TRX 4 sport kit
Jeep Nukizer trx 4 sport kit
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
LRP S10 Blast TC 2 Subaru Impreza
Traxxas Summit
Fendt 1050 Vario + Sklopka KRAMPE
http://tom60105.rajce.idnes.cz/
Sice jsen to objevil jako ty, Wolffe, az dneska, ale nijak extra me to nenadchlo. V podstate Wraith, ale ocenuju, ze si Axial da tu praci s novymi a novymi auty...
Kdyby to bylo na napravach SCX10, tak uz objednavam. Vis, po cem preci koukam ;-)