Tome já to provalím později,ted mám zajímavější téma :-D Bylo-nebylo... nedávno na ježdění jsme potkali rodinku,která očividně nebyla do lesa oblečena,táhli lesem kočárek s dvojčaty a při bezradném okukování terénu jsme se nabídli,že jim pomůžeme přes potok.Pomohli jsme dámě i přenesli twins kočárek naplněný dětma.A při poděkování z pána vypadlo,že je redaktor a jestli by jsme nechtěli udělat rozhovor.Slovo dalo slovo,za týden jsem se sešel a tady to je.
Předem upozornuji,že některé věci jsou trochu pozměněny,některé jsem vůbec neřekl,některé řekl jinak-bohužel.By jsem upozorněn na to,že je to běžná novinářská praxe.Třeba z Marinovo holčičky udělal chlapce,i když jsem prezentoval že má děti,ne pohlaví.O pečení bábovky nepadlo ani slovo,některé info prý dodal podle svého uvážení,nebo dohledal na netu.Oprostěme se tedy o maličkostí,páteř zůstala a tou bylo z mé strany myšleno,že jsme parta slušných lidí,co mají zajímavého koníčka :OK:
http://xman.idnes.cz/rc-modely-offroadu ... hovory_frojestli to způsobí vlnu nevole,nebo to není k tomu,tak to Tome smaž :-D Páč už to někdo našel,vložil a je to tady na foru ve vlákně"Zajímavé odkazy"