Mrkněte na video,když pominu ty"Kladívka",tak ten pěknej areál,to jsou cestičky 8o To je ještě vymazlenější než ve Vimperku,nádhera.Skoro 800km z ČB,tak pojedem radši o víkendu do Dubový,tam je to podobný a 100% servis zajištěn :-D https://www.youtube.com/watch?v=IudZMI2a9-I
Joo Car Park Luxus.... Noo ono kdyz by se Vlk nesral s jezerem ktere stejne zaroste..Mohl bejt WolfPark jako delanej..vybirat 50kč za jezdeni na den a byl by jeste v baliku...a ze WolfParky by y byl luxus pac Vlk kdyz chce dokaze hodne..
Power Wagon Trial TRX 4 sport kit
Jeep Nukizer trx 4 sport kit
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
LRP S10 Blast TC 2 Subaru Impreza
Traxxas Summit
Fendt 1050 Vario + Sklopka KRAMPE
http://tom60105.rajce.idnes.cz/
Nemate prosim nekdo doma nepotrebne plato pod baterku?Axial to ma ze svou casti,plastove loze a kovovou placku,tak bych potreboval tu kovovou cast,diky. Mimochodem vcerejsi Kolny bylo super,nadhernej teren,s kulturni vlozkou-dorazil pan Hajny,protoze ten Wolfovo ZUK dela kraval jak Husqvarna :-D Skoda ze nedorazilo vic aut.
Ha, Michal vyresil potrebu kastle honcha salamounsky celym kitem, jo?
Co to bylo za hajnyho, vsadim boty, ze strejc :-D pac mu chodite jezdit do lesa. Mrzi me ze jsem nebyl, tesil jsem se, s vama jsem tam jeste nejezdil. Holt doma moc povinnosti, jsem si pripadal jak Bifi, Bifoni nic ve zlym :-D
Míro strejc ani nikdo příbuznej to určitě nebyl,protože pán byl slušnej člověk,civilizovaného vzhledu :-D Zeptal se nás,jak dlouho se zdržíme,že si chce jen zastřelit flintu,tak aby jsme nebyli v dopadišti. Hele když tu kvákáme-páč jsem i přes zázračný sprej utopil regl,po delším užívání jsem zjistil jednu dosti nepříjemnou vlastnost spreje :-D Tak chci zkusit plastidip.Dipuje se celá věc,nebo se vyjme,zadipuje jen tišták?A jak moc to nabyde oproti původnímu rozměru?
Ta neprijemna vlastnost spreje bude neco za co se Frantik stydi, jinak by to vyvalil rovnou :-D
..Tak to byl beztak strejc a pod zaminkou flinty (chodi ooobcas do ty piskarny prubovat, jakou mu to dava prdu) se proste prijel podivat, co to tam dela tolik aut, pac v tom lese se neda delat nic jinyho nez krast drivi ci vyhazovat odpadky, pac tam jineho neni. To on mozna civilizovanej dojem budi, maka s Michalem v Boschi, ale je to typicky blb :-D tot muj stryc
Tome potíž je v tom,že pokud je tomu spreji vystaveno elektro dlouho-tedy nastříkano,zpět do krabičky... tak to ten regl normálně pomalu rozežere,nebo jak to říct,vyzkoušeno na dvou kusech.Nedokážu si to nějak vysvětlit,jiná látka tam nepůsobila.A obojí se stalo s odstupem času,ne hned.Na jednom přijímači jsem zpozoroval to samý.Nechápu to :-( Ale nebudem házet flintu do žita,Miroslava toto téma(jako každé)nenechá chladným,a obohatí nás o nějákou zajímavou teorii na danou problematiku :OK: