Magor :-p Tak trochu :-D Ale tu duši by dal podle pruhů každý. Dík nim víš, že si to nalepil rovnoběžně. Doma jsem měl poslední kousek, který jsem rozpůlil, tak jsem byl rád, že to vůbec vyšlo. Ta duše se dá nalepit jen z jedné strany. Jinak by to bylo ohlé hrozně dolů.
Timsy díky. Mě se také hrozně líbí. Co se dá udělat z Gmade, při troše fantazie :lol:
Jak jsem psal, že jsem ztratil jednu krytku z disku, tak jsem se jí pokoušel marně hledat druhý den,. Nakonec jsem objednal. Tentokrát kulaté zúžené.

Nalevo nové, napravo staré. Asi se mi to líbí víc. Možná, že je to po letech změna.

Další věc kteru jsem vylepšil je dotykový vrchní kontakt. Tam vynechávalo servo. Vyřešil jsem to, že jsem na kontakty nasadil protikus malého konektoru, uštípl a zacínoval, aby to drželo. Teď to maká jedna báseň.

S krytkami disků přišla červená metalíza na lexan a já mohl domalovat ty průhledné kousky u oken, takže je bouda konečně jak má být a nikde nic neprosvítá. Dnes jsem rozebral Boggery a barvím je. Disky budou tentokrát lesklé černé místo dřívější matné, aby ladili s platem a černými pruhy na karoserii. Límce dělám stejně jako u Iroků. Jen chci udělat takový pokus a to že až bude pár vrstev červené metalízy, tak to vezmu horkovzduškou a tu barvu opálím, až se celá zkrabatí. To vytvoří vzor a pak to vezmu štětcem lakem smíchaným s tvrdidlem a pěkně to zaleju. Na to jsem moc tvědavý a těším se jaký to udělá výsledek.
Ještě chci udělat jedno domácí video, kde budou vidět veškeré vychytávky a funkce Tacomy. Už mám něco natočené, teď to jen zpracovat :roll: Zjistil jse, že pár lidí, dle fotek, vůbec nechápe jak to může fungovat a na jakém principu, tak se podíváme společně. Tím vším co jsem teď napsal jsou odstraněny všechny neduhy o kterých jsem věděl a Tacoma je momentálně ve 100% stavu :FINE: