:-[ Já chci hrušku, já chci hrušku :HOPS: :YOP: Tak sem musím něco napsat ;-) Pěkně jste tu 100 stránku rozjeli a udělali z toho něco oslavného :OK: Je to vážně mazec a že se zde bude toto odehrávat by mě před 4 roky, kdy jsem se sem zaregistroval, vůbec nenapadlo. Pomatuju si, jak jsem v začátcích někomu na fóru psal, že obdivuju jak dokáže u stavby tolik fotit, že jsem tak nedočkavý a zabraný do stavby, že na foťák nemám ani pomyšlení a najednou je to můj rituál a už si to nedovedu představit bez toho focení :-p
Dnešní 100 stránka a Vaše komentáře ve mě vyvolali hromadu vzpomínek, co se za tu dobu vše odehrálo. Jsou to asi 3 roky, kdy jsem kamarádovi z práce, který dělá letadla vyprávěl o našem fóru a že mám asi 13000 zhlédnutí :lol: Pomatuji si, jak jsem někde v polovině psal, že 2 kapky černé barvy na stěrače jsou poslední tečkou na závěr. A po 4 letech se to tu takto nahromadilo fotkami a komentářů a vím, že to zdaleka nekončí :tleskam:
Všem Vám velice děkuji za spolupráci a podporu, protože co si budeme povídat, tak bez tohoto fóra by Tacoma vůbec neexistovala, maximálně by to bylo drobet upravené Honcho :idea: Díky tomuto autu vznikla ve Vimperku trialová dráha, závody a za poslední rok velká komunita a velký nárůst modelů v celém okolí a na oplátku fóru, které v začátcích pomohlo mě, zde zpět předává dál inspiraci a nápady. Mám rád osud, jak je vše propletené :lol:
Měl jsem rozdělané video z ježdění ve vodě, ale Vaše oslavné komentáře ve mě vyvolali zmíněné vzpomínky aa to video jsem úplně překopal na takové výroční. Dnes jsem na něm strávil dost času, ale ještě mě chybí kousek dodělat. Moc se mi na něm líbí úvodní kompilační scény, tak vydržte do zítra a já ho dodělám a nahraji.
Všem ještě jednou děkuji za veškerou podporu a trpělivost s přelouskáním tolika stran :FRIENDS:
Ps: Honzo okoukl jsem auto a ty šrouby nejsou vůbec špatný nápad a asi by to fakt slušelo. Popřemýšlím nad tím. Díky za inspiraci.