zidon155 píše:Spis by to chtelo ty uzky - origo ;) A ne tyhle balouny tlusty-se mi taky nelibej :P
Auto bude s 3 sadami gum :
- highway - to su tie divne akoby bez dezenu (prijal by som single pouzivane na navesovych tahacoch)
- default - standardne "uzke"
- offroad - balony
Takze kazdy si moze vybrat, na com bude jazdit :wink:
Inak Armax uz vozi drevo, taha dlhy vlek na long logs, akurat vzhladom na stavbu auta som musel zrusit skladanie toho vleku, pretoze to robilo problemy. Takto je sice deleny a ohyba sa, ale neda sa zlozit na auto. Vo velkej vacsine pripadov sa po zlozeni nechcel rozlozit. Aby sa dal zapojit kratky oplen spolu s namontovanou korbou s rukou vzadu, opat bolo potrebne pouzit extender z Terrna (povodom z nejakeho Kamazu). Okrem toho sa mi podarilo dat doporiadku kabinu, pretoze origo model od stywyho opat nebol zvareny a niektore diely celkom viditelne odstavali a generovali tiene tam, kde tiene byt nemali. Bola to docela fuska, neslo to naraz. Nenormalna fuska ma este iba caka - premenovat vsetky textury a odkazy na ne na male pismena. Uz som to tu viackrat pisal, ze ked sa toto neurobi, workshop to pojebabre, no nikto si s tym nerobi tazku hlavu. Takisto sposob pomenovavania textur s predpisanymi sufixami __d_a, __s_d atd.
ToDo list :
- dorobit cisternu a garazovu plachtu
- dorobit garazovy naklad
- premenovat textury a odkazy na ne